Vitamina Dance
Grego Sierra va veure l'onzena groga de la temporada en aquesta entrada a Xumetra | Nuri Marguí (UEO) Grego Sierra va veure l'onzena groga de la temporada en aquesta entrada a Xumetra | Nuri Marguí (UEO)
24.02.2020 17:40

Grego Sierra: "Diu molt de l'equip que sempre anem a pel triomf, sigui a casa o fora"

En qüestió d'uns quants segons, el Centre d'Esports va passar ahir d'estar a cinc punts del seu més immediat perseguidor a plantar-se ara amb només un de marge. El maleït temps afegit va jugar en contra dels arlequinats, amb la diana de l'empat de l'Olot (1-1) aprofitant una errada d'Aitor Pascual d'una banda, i de l'altra pel gol de la victòria sobre la botzina del Castellón davant el Nàstic (3-2).

Malgrat veure com volaven dos punts a les acaballes, el vestidor arlequinat se suma al discurs del tècnic, Antonio Hidalgo, subratllant el bon paper fet tot i no poder refermar la victòria. "Diu molt de l'equip que jugant a casa o fora, sempre anem a pels tres punts. Que marxem d'Olot amb un empat i aquest regust vol dir que un cop més hem estat molt a prop de la victòria", comenta el central esquerrà, Grego Sierra, que ahir al Municipal va tornar a l'onze inicial complert el seu segon partit de sanció de la temporada per acumulació de targetes.

El murcià lamenta la diana de l'empat olotina especialment perquè el partit el tenien allà on el volien, sense tantes transicions a la represa, quan el Sabadell ja manava en el marcador: "L'equip va saber patir, en bloc baix però defensant bé, sense concedir ocasions. Potser podríem haver tingut una mica més de control amb la pilota, però sense ella no ens estaven fent mal. Va ser una pena el gol pel minut en el qual va arribar, però estic orgullós pel partit que vam fer". Tant avui com demà els arlequinats descansen abans d'iniciar dimecres la preparació del Sabadell-Llagostera de diumenge (18h) a la Nova Creu Alta.