De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
Iker Pajares ha estat subcampió a l'Squash On Fire Open Pajares va superar Crouin a la semifinal i va caure davant Soliman a la final | PSA
19.02.2024 11:54

Iker Pajares ja és el 15è del món després de ser finalista a l'Squash On Fire Open

Pujada de rècord per a Iker Pajares al rànquing mundial PSA. Després del seu paper a l'Squash On Fire Open de Washington, en què va assolir la final d'aquest torneig de categoria de bronze, el sabadellenc s'ha enfilat fins al 15è lloc, el seu màxim particular. L'esquaixista local ha ascendit cinc posicions d'una tacada en l'actualització que s'ha donat a conèixer aquest dilluns.

Actualització del rànquing PSA, amb Iker Pajares 15è
Pajares ha ascendit fins al 15è lloc del rànquing PSA | PSA World Tour

Pajares, subcampió a Washington

El jugador sabadellenc es va quedar amb la mel als llavis a l'Squash On Fire Open de Washington, als Estats Units. En la final, el del Tennis Sabadell va perdre per 1-3 contra l'egipci Youssef Soliman, en un partit que va durar 56 minuts.

L'egipci, que havia passat 151 minuts a la pista en el seu camí cap a la final, va aprofitar la seva excel·lent forma física i la condició de segon cap de sèrie -Pajares era el tercer- i va guanyar el partit per 5-11, 4-11, 12-10 i 3-11. La fatiga acumulada pel sabadellenc després d'haver guanyat de forma èpica la semifinal davant del favorit a endur-se el campionat, el francès Victor Crouin, va jugar en contra i va fer que no pogués remuntar el partit.

Lluint aquesta 15a posició mundial, l'esquaixista local es quedarà als Estats Units, ja que aquest dimecres 21 de febrer debuta al Windy City Open de Chicago, en què es veurà les cares amb el local Andrew Douglas.

"És el tercer cop que he fet semifinals a l'Squash On Fire i la primera vegada que arribo a la final jugant el millor esquaix de la meva carrera. Estic molt orgullós de mi, he treballat de valent per això i he arribat fins als meus límits per poder-ho aconseguir"