En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Imatge del penal no xiulat a 20 segons del final | Escola Pia Imatge del penal no xiulat a 20 segons del final | Escola Pia
06.11.2018 17:30

Indignació a l'Escola Pia en un final de partit polèmic a Segorbe

L'Escola Pia ha vist trencada la seva ratxa de quatre victòries consecutives a la Segona Divisió B de futbol sala i ho ha fet amb molta polèmica. Després d'un llarg desplaçament de gairebé cinc hores en autocar fins a Segorbe, el conjunt escolapi va caure per la mínima (5-4), però la indignació s'ha apoderat de la plantilla. Al carrer Garcilaso reclamen un clar penal per mans a menys de 20 segons per al final que podria haver suposat l'empat. Més enllà d'això, els de Can Colapi denuncien un arbitratge casolà: dos penals en contra, dobles penals no xiulats, l'expulsió de Santi Sardà... El cert és que el conjunt de Borja Burgos va competir molt bé la primera part, però el tècnic de l'Escola Pia explica com l'actuació de la segona meitat els va condemnar: "L'equip va estar molt bé a la primera part i el resultat al descans no va reflectir el que es va veure a la pista. A la segona ens vam veure desbordats per la situació i ho vam acabar pagant". Tot i la desfeta, la tercera de la temporada, la Pia seguirà quarta a la classificació amb 15 punts a l'espera de la visita de l'Isur Ciutat de Terrassa, el cuer del grup i l'únic conjunt del grup que encara no ha guanyat. El derbi es disputarà dissabte a les 18.00 al pavelló del carrer Garcilaso.

D'altra banda, segueixen les males notícies pel Club Natació Sabadell que també va sortir derrotat de la vuitena jornada. Els nedadors van caure per 5-7 a casa contra el Futsal Restaurant lo Caragol de Lleida. Els sabadellencs estan pagant encaixar d'hora i no ser ells qui s'avancin en el marcador. El capità del Club, Álex Borrego, creu que aquesta és la clau d'ara endavant: "Hem d'intentar mantenir la porteria a zero o encaixar menys gols. Fins ara hem hagut de remar a contracorrent en molts partits i això ens condemna". Després de sumar la tercera desfeta seguida, el Natació ha caigut a l'onzena plaça de la taula amb 9 punts. Aquest cap de setmana visitarà La Unión de Santa Coloma, que arriba amb un bagatge envejable: ha guanyat els últims quatre partits. El duel es jugarà dissabte a les 18.00 al Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet.