De 16:30 a 17:30
La Llanterna màgica (R)
El CNS s'ha topat amb un mur anomenat Iñaki Aguilar | Pau Vituri El CNS s'ha topat amb un mur anomenat Iñaki Aguilar | Pau Vituri
26.10.2019 20:56

La defensa del Terrassa s’imposa a la de l’Astralpool en el primer derbi de lliga

Partit eminentment defensiu el viscut aquesta tarda a les instal·lacions del Club Natació Terrassa. Més de 21 minuts ha necessitat l’Astralpool Club Natació Sabadell per marcar el seu primer gol en el derbi disputat a la piscina egarenca, el segon de la temporada després del de la Copa Catalunya i el primer a la Lliga Premaat. Tot i les dificultats en atac que han tingut els homes de Quim Colet, la reacció en els últims minuts ha estat a punt de donar el seu rèdit. No ha estat així i el Terrassa s’ha acabat imposant per 6-4, frenant d’aquesta manera la progressió sabadellenca a la taula. Ara, l’Astralpool es queda amb dues victòries i dues derrotes abans de rebre el Catalunya.

Bernat Sanahuja i Óscar Aguilar han avançat un Terrassa que arribava rodat després de visitar el Pro Recco a la Champions. Es podia presagiar un partit de molts gols però no ha estat així. Els dos porters, Iñaki Aguilar i Edu Lorrio, han agafat protagonisme i el marcador a la mitja part era de 2-0. No ha estat fins ben entrat el tercer quart quan una assistència de Víctor Cabanas en superioritat l’ha aprofitat l’argentí Guido Martino per estrenar el caseller de l’Astralpool.

El Terrassa mantenia un avantatge de dos i tres gols, s’encaminava cap a la victòria però, en un tres i no res, els de Quim Colet s’han ficat en el partit. Dos llançaments exteriors de Lalo López-Escribano i Óscar Carrillo han fet situar el 5-4 a poc menys de dos minuts per al final. Per primer cop en el partit, semblava factible rascar algun resultat positiu. No obstant això, en l’acció immediata, Ricard Alarcón ha estat el més viu aprofitant un refús d’Edu Lorrio i amb un ràpid cop de dits ha acabat segellant la victòria local. A poc a poc, l’Astralpool va recuperant el seu estatus però el derbi segueix sent egarenc.

El femení no té problemes a Madrid

D’altra banda, el femení del Club Natació Sabadell ha sumat la seva quarta victòria en quatre jornades a la Lliga Premaat. Les de David Palma han resolt l’única visita de la temporada a Madrid contra el nouvingut Boadilla (9-16) en un duel en què Judith Forca i Maica Garcia han tornat a portar el pes ofensiu amb nou gols entre totes dues. Ara, l’Astralpool no tornarà a l’acció fins al 7 de novembre, quan rebrà a Can Llong el Mataró en la revenja per la derrota als penals a la Supercopa d’Espanya.

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (1), Mora (1), Alarcón (1), O. Aguilar (1), Prieto, Sánchez, Pericas, Barroso, Gutiérrez (1), Chico i Segura
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, S. Cabanas, Carrillo (1), Martino (1), Asensio, F. Valera (1), López-Escribano, Farmer, Avramovic, Fenoy, R. Valera, V. Cabanas i Serrano
Parcials: 2-0, 0-0, 2-1, 2-3