De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
L'OAR Gràcia només havia guanyat dos partits des del xoc de la primera volta | Èric Altimis - OAR Gràcia L'OAR Gràcia només havia guanyat dos partits des del xoc de la primera volta | Èric Altimis - OAR Gràcia
16.03.2021 14:46

La primera de Cesc Borrell amb l'OAR: d'anar perdent a 30 segons del final a guanyar sobre la botzina

L'OAR Gràcia masculí va sumar un triomf vital per la mínima (24-23) davant el Sant Joan Despí. Tot gràcies a un final d'infart que li dona aire a la classificació de Primera Nacional. El tècnic Cesc Borrell ja té a la butxaca la seva primera victòria des que va ocupar el càrrec amb una remuntada heroica. L'equip sabadellenc perdia d'un quan restaven 30 segons, però un gol de Bernat Correro primer, una aturada espectacular de Carles Bonàs després, i l'encert de Pol Torras gairebé sobre la botzina, van capgirar el marcador de forma èpica. "A mi m'agrada més guanyar més tranquil, però teníem moltes ganes que arribés i és igual com s'hagi donat, si a l'últim segon o abans", reconeix l'entrenador verd-i-blanc.

D'aquesta manera els graciencs tallen la ratxa de cinc derrotes consecutives i s'allunyen a cinc punts de les posicions de descens. El porter, Carles Bonás, explica que la victòria és una injecció de moral per a l'equip: "En altres partits ens havíem deixat anar. Avui s'ha vist un canvi d'actitud, de voler competir, encara que ells es fiquessin per davant. Ens dona molta moral per afrontar de manera diferent les properes jornades". Dissabte rebran el Sant Cugat, el tercer classificat.

En canvi, el Creu Alta Sabadell va perdre per 30-29 en un duel directe a Sant Esteve Sesrovires, deixant la cosa com estava: amb dos punts de marge sobre el descens. Els arlequinats van començar bé el partit, però van pagar molt car el mal inici de la segona meitat. "Vam arrencar molt contundents, sobretot en defensa i ens vam posar quatre amunt. Després ens van igualar abans del descans. El parcial de l'inici de la segona part ens va fer anar a remolc. Si haguéssim estat més fins en alguns detalls de la primera part segurament hauríem tingut més coixí al descans i més ànims", explica el tècnic Sergi Cifré.

És la tercera derrota seguida del Creu Alta Sabadell, que es queda antepenúltim classificat després de no poder superar un rival que també està ficat en aquesta part mitjana-baixa de la taula. Al proper partit rebran a Cal Balsach l'Esplugues, el segon classificat. Els creualtencs, per cert, s'han reforçat en els últims dies amb Albert Cavero. L'extrem dret torna al club arlequinat després d'uns mesos fora.

Cap opció per a l'OAR femení en el derbi contra el líder

Per la seva part, l'OAR Gràcia femení va patir una contundent derrota a casa davant del líder de Plata, el Sant Quirze, per 20-35. La diferència d'equips es va fer notar des de l'inici amb moltes pilotes perdudes i contraatacs que ràpidament van obrir una escletxa al marcador que no es va poder recuperar. Cristina Calle, jugadora gracienca, reconeix que no era un partit de la seva lliga: "Sabíem que era un partit molt difícil, d'una altra lliga. La nostra intenció era competir, ara hem de mirar els partits que ens queden". Encara tenen lluny les places de descens, a cinc punts amb quatre jornades per disputar. El proper cap de setmana la lliga s'atura, i per tant, l'OAR no tornarà a jugar fins al dissabte 27 a la pista de l'Amposta.