L’Espia de Mahler (R)
Nerea Guitérrez, en una imatge d'arxiu | OAR Gràcia Nerea Guitérrez, en una imatge d'arxiu | OAR Gràcia
16.02.2021 11:03

La remuntada miraculosa de l'OAR femení a Lleida mor en l'intent, però salva l'average

La progressió de l'OAR Gràcia femení es va veure frenada en sec en un moment poc adient. A la pista de l'Associació Lleidatana hi havia cita de les grans: si les verd-i-blanques eren capaces d'encadenar la quarta victòria consecutiva a Plata, haurien eixamplat considerablement les diferències amb un equip que fregava la zona de descens. En canvi, amb la derrota 29-27, el marge s'ha escurçat als tres punts sobre les del Segrià, mentre que es manté la distància de cinc sobre els llocs de descens. Ara bé, l'Amposta té dues jornades per recuperar i, quan es posi al dia, el panorama encara es podria comprimir més.

Va ser un partit ben estrany el jugat per les de Carol Carmona a Lleida. L'equilibri inicial es va trencar amb un escandalós parcial de 10-1 que deixava el marcador al descans amb 17-9. Com una formigueta, l'OAR Gràcia va anar retallant fins al punt d'empatar a 27, abans que les locals marquessin dues dianes en el tram final per certificar la derrota gracienca. "Al descans vam parlar que, si no sortíem amb orgull, encara perdríem de més. Vam fer el que sabem fer: defensar i córrer, i així, al final surten les coses", explica l'entrenadora.

Carmona també detalla què va provocar que no es completés la remuntada. "Vam rebre una exclusió quan faltaven dos minuts i això ens va penalitzar molt. A més, va ser la Belén (Reche) qui va cometre la infracció, però van excloure la Marina (Tomás), que estava sent la millor i havia marcat 12 gols", relata confosa. Com a mínim, l'OAR va poder retenir l'average particular amb les lleidatanes. Un factor, qui sap, si pot acabar sent determinant al final de temporada.