En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Imatge de la celebració arlequinada després del gol | CE Sabadell Imatge de la celebració arlequinada després del gol | CE Sabadell
30.10.2020 0:25

La verge dels travessers i el VAR donen al Sabadell la primera victòria contra el Leganés (1-0)

Havia de ser així. Amb tres travessers del rival, amb un canvi a la primera meitat, amb un gol concedit pel VAR després de cinc minuts de deliberació, amb una lesió de l’àrbitre i amb deu minuts d’afegit. Dies després de sumar el primer punt a La Romareda, el Centre d’Esports Sabadell ja té al sac la primera victòria de la temporada superant per la mínima el Leganés a la Nova Creu Alta en un partit amb dues parts totalment diferenciades: una primera d’absoluta submissió al rival i una segona molt més equilibrada.

Havia apostat Antonio Hidalgo per calcar pràcticament l’onze de Saragossa, canviant únicament Jaime Sánchez per Pedro Capó i Heber Pena per un Juan Hernández fora de la convocatòria amb un cop al peu, però el resultat ha estat ben diferent del de diumenge. A partir del quart d’hora de joc, amb un misto de Rubén Pardo, les ocasions del Lega s’anaven succeint una rere l’altre. Michael Santos, Luis Perea i Borja Bastón, els dos últims de cap, han topat amb el travesser. El primer, un autèntic corcó, ha tingut tres ocasions molt clares durant el primer temps.

A Hidalgo no li ha tremolat el pols i passada la mitja hora de joc ha canviat Juan Ibiza per Ángel Martínez, tornant Grego Sierra a la línia de tres centrals. S’ha taponat en certa manera l’hemorràgia. Tot el balanç del Sabadell era un xut des del mig del camp d’Stoichkov i una pentinada d’Undabarrena. El pas per vestidors ha estat un bàlsam. Els homes d’Hidalgo han sortit amb una altra cara i el gol de la victòria ha arribat als set minuts. Un cop d’esperó de fantasia d’Édgar, com a Marbella, i una rematada inapel·lable d’Stoichkov. Cinc minuts de suspens amb el VAR per un possible fora de joc i la confirmació. Adéu als 572 minuts sense marcar.

El ‘Lega’ ha estat un altre en el segon acte. Atrapat en una constant interrupció i sense generar cap ocasió de perill després de perdonar i perdonar anteriorment. L’àrbitre Trujillo Suárez s’ha lesionat i l’ha substituït Busquets Ferrer. Més temps perdut que després s’ha hagut de recuperar en el 90’. 10 llargs minuts en què els de Pep Lluís Martí ho han intentat amb més cor que cap, però la victòria s’ha acabat quedant a la Nova Creu Alta. Tres punts per igualar l’Alcorcón a la cua de la classificació de la Lliga SmartBank. I sense respir, en menys de 72 hores, diumenge (18:15h) visita a El Toralín per enfrontar-se a la Ponferradina.

CE Sabadell: Mackay; Jaime Sánchez, Aleix Coch, Juan Ibiza (Ángel Martínez, 33’); Víctor García, Undabarrena, Grego Sierra, Josu (Óscar Rubio, 80’); Stoichkov (Adri Cuevas, 92’), Heber Pena (Néstor Querol, 80’); Guruzeta (Édgar, 46’)
CD Leganés: Cuéllar; Palencia, Omeruo, Bustinza, Rodri Tarín (Gaku, 65’), Javi Hernández (Lasure, 46’); Luis Perea (Avilés, 78’), Rubén Pérez, Rubén Pardo (José Arnáiz, 65’); Santos (Juan Muñoz, 89’) i Borja Bastón
Gols: 1-0 (52’) Stoichkov
Àrbitre: Daniel Trujillo Suárez (col·legi canari). Ha hagut de ser substituït a la segona part per Mateo Busquets Ferrer (col·legi balear) per lesió. Amonestats Juan Ibiza, Josu i Grego Sierra, i Javi Hernández, Rodri Tarín, Santos, Omeruo i Rubén Pérez
Incidències: Partit corresponent a la novena jornada de LaLiga SmartBank disputat a la Nova Creu Alta