De 21:00 a 22:00
La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Colet, donant instruccions en un partit d'aquesta temporada | Roger Benet Colet, donant instruccions en un partit d'aquesta temporada | Roger Benet
17.02.2023 21:18

L'Astralpool arrenca la segona volta de la Champions amb derrota a la piscina del Novi (16-11)

Si fa 10 dies, l'últim duel de la primera volta de la Champions entre l'Astralpool Natació Sabadell i el Novi Beograd va ser eminentment defensiu, amb un total de 14 gols, l'inici de la segona volta a Sèrbia ha estat tot el contrari: gairebé el doble (27). A diferència de l'enfrontament a la Finetwork Aquàtics, el vigent subcampió d'Europa no ha donat tanta opció als de Quim Colet, que han resistit durant dues parts i mitja, i després el duel ha fet massa pujada.

Lluc Bertran ha inaugurat el marcador en superioritat als 50 segons, però el Novi l'ha capgirat ràpidament de la mà dels seus dos waterpolistes grecs, Angelos Vlachopoulos i Dimitrios Skoumpakis. Cada vegada que l'Astralpool intentava apropar-se a un gol, els serbis responien en l'acció immediata. Amb el 7-4, han obert un primer forat perillós de la mà d'Álvaro Granados i Savo Ćetković, però els de Quim Colet, amb una altíssima efectivitat en xuts des de més enllà dels sis metres gràcies a l'encert de Fran Valera, s'ha mantingut amb vida mentre els serbis canviaven de porter. Pep Bonet ha fet el 7-7 en superioritat a 29 segons per arribar al descans, però Strahinja Rašović ha castigat immediatament en un canvi defensiu.

El tercer quart ha començat amb el 9-7 de Granados que seria el preludi del que vindria. Tot i que Marcel Teclas ha transformat el 9-8 des de la boia en un altre canvi de porter al Novi, amb la tornada de Joao Coimbra sota pals, l'egarenc i ex de l'Atlètic-Barceloneta ha agafat la responsabilitat per obrir forat amb un altre gol i una assistència a la boia per a Dusko Pijetlović. Kosta Averka ha retallat diferències amb 11-9 en home de més, però ha estat l'última vegada que han vist els serbis a prop en el marcador. Entre Radomir Drašović i el 13-9 de Vlachopoulos sobre la botzina han dilapidat les opcions de sorpresa del Natació Sabadell i l'últim quart ha estat gairebé un tràmit, amb els darrers gols de Sergi Cabanas i Bernat Sanahuja.

La classificació del grup B no pateix massa canvis, ja que l'Astralpool continua penúltim empatat a quatre punts amb el Marsella, pròxim rival a terres franceses el 28 de febrer. La quarta plaça, d'altra banda, segueix a set punts de diferència després de la derrota del Jug a casa contra l'Spandau.

VK Novi Beograd: Filipović, S. Rašović (3), Mandić (2), Granados (3), Vučinić (1), Pijetlović (1), Drašović (1), Ćetković (1), Perković, Vlachopoulos (2), Skoumpakis (2), V. Rašović, Coimbra
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (2), Gil, M. Teclas (1), Veich, Valera (2), Bertran (1), Cabanas (2), Averka (2), Banićević, Bonet (1), Bustos i X. Teclas
Parcials: 4-2 / 4-5 / 5-2 / 3-2
Àrbitres: Colombo (ITA), Koryzna (POL)