En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
Oscar Carrillo tirant un dels penals d'avui Oscar Carrillo tirant un dels penals d'avui | waterpolista.com
02.02.2018 19:52

L'Astralpool Natació Sabadell perd als penals contra el 'Medi' i queda eliminat de la Copa

Partit duríssim el que ha hagut de disputar l'Astralpool Natació Sabadell en el seu debut a la Copa del Rei de waterpolo, que des d'avui i fins diumenge s'està jugant a les instal·lacions de l'Echeyde canari. Després del 7 a 7 definitiu l'eliminatòria contra el Mediterrani s'ha disputat als penals i allà el conjunt barceloní ha tingut la sort de cara. L'equip del Chava Gómez ha viatjat sense poder comptar amb Javi Gorría lesionat. Els contratemps no han acabat aquí ja que David Carrasco tampoc ha pogut entrar a la convocatòria i a més durant el partit, el tècnic cantàbric del Club ha perdut a Ivan Gallego (lesió) i Sergi Cabanas (expulsat) després de tenir una picabaralla amb el jugador del Mediterrani, Miguel de Toro. Després d'1 a 2 favorable als del barri de Sants, els sabadellencs han pogut igualar abans del descans (4-4). Al tercer quart les coses s'han complicat amb les baixes ja esmentades i un 4 a 6 que posava el partit coll amunt però allà ha aparegut la figura d'Oscar Carrillo. El sabadellenc ha estat el gran protagonista dels del Chava Gómez, fent sis dels set gols del conjunt sabadellenc al final del partit i igualant el marcador (6-6) al final del tercer període. El Mediterrani s'ha tornat a avançar però quan més complicades semblaven les coses de nou Carrillo a manca de 37 segons ha portat l'eliminatòria als penals.

A la primera ronda de cinc llençaments, Pepe Motos n'ha parat un i Borja Fenoy ha fallat el seu xut. Els barcelonins ja no n'han errat cap més tot i que no ha faltat la polèmica quan en el penúltim llençament, el porter sabadellenc l'ha aturat tot i que els àrbitres han considerat que la pilota havia acabat entrant. Al final i al 20è penal, Vicente Matoso ha fallat i ha certificat l'eliminació dels del Chava Gómez. Així doncs l'Astralpool no podrà repetir la final de l'any passat contra l'Atlètic Barceloneta. Per la seva banda, el Mediterrani es classifica per semifinals després de cinc anys quedant eliminat a les primeres de canvi. Els barcelonins es veuran les cares demà (13 h) contra el Terrassa que també ha accedir a semifinals després d'eliminar als penals al Barcelona.