En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Imatge del partit entre el Mataró i l'Astralpool Natació Sabadell | Joan Blanch Imatge del partit entre el Mataró i l'Astralpool Natació Sabadell | Joan Blanch
19.03.2018 18:31

L'Astralpool rescata una victòria a la complicada piscina del Mataró per seguir segon a la lliga

Tot i el mal inici de partit els jugadors del Chava Gómez van reaccionar a temps per capgirar el marcador i endur-se la victòria final. L'Astralpool va començar perdent el primer quart, però en el segon ja van posar-se per sobre, marxant al descans guanyant 4 a 5. "És la tònica d'aquest any", apunta Chava Gómez, i afegeix "tenim molts viatges, fem pocs entrenaments i tenim molts partits, però sabem que això de cara al futur ens anirà bé per agafar experiència", justifica l'entrenador nedador. Al final, tot i el marcador ajustat de 9 a 10, els del Club van saber gestionar bé el duel per sumar una nova victòria i mantenir-se en el segon lloc a la taula. "Seguim empatats amb el Terrassa. Ara ja queden poques jornades, així que no podem fallar si no volem perdre la segona posició", admet el tècnic.

Per tal de no perdre el ritme frenètic, i aprofitant que aquesta jornada no hi ha competició europea, els del Chava disputen un partit entre setmana contra la selecció xinesa de waterpolo, que aquests dies és a Catalunya fent un stage de preparació. El partit es juga demà, dia 19 de març, a les 20h, a Can Llong. Aquest compromís amistós serà previ, però a un gran duel a la lliga, el que Natació Sabadell i Barcelona disputaran dissabte, a les 18.30h. "Ells són un equip molt fort defensivament, i ho haurem de fer molt bé per treure els tres punts", avança el tècnic de l'Astralpool.