En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Averka, fent el 9-11 que ha segellat la victòria | LEN Champions Averka, fent el 9-11 que ha segellat la victòria | LEN Champions
12.05.2023 20:54

L'Astralpool també sap guanyar fora de casa a la Champions i supera l'Spandau a la taula (10-11)

Després de 10 punts sumats a Can Llong, li faltava a l'Astralpool Natació Sabadell una victòria fora de casa per arrodonir una bona campanya de Champions League, i aquesta ha arribat a Berlín. Tot i no tenir opcions matemàtiques de Final Eight des de la darrera jornada, l'equip de Quim Colet s'ha pres el duel contra l'Spandau amb total professionalitat i, de retruc, l'ha acabat avançant a la cinquena posició del grup B. Un triomf que reforça la moral per afrontar, a partir de dimecres que ve, la final del play-off de lliga contra l'Atlètic-Barceloneta.

El duel ha començat amb un ritme frenètic. L'Spandau s'ha avançat amb dos gols ràpids de Dmitri Kholod i Denis Strelezkij, però l'Astralpool ha respost amb un parcial de 0-4 de la mà de Fran Valera per partida doble —un de penal—, Ramiro Veich i Lluc Bertran. Abans d'acabar el primer quart, Marin Restović ha restablert la igualtat amb dues dianes en superioritat.

El partit de ratxes, a partir de llavors, ha passat a ser d'alternatives. Sergi Cabanas ha transformat el 4-5 amb un xut des de fora, però Roman Shepelev ha empatat gairebé immediatament. Bernat Sanahuja ha materialitzat un altre penal i els últims minuts han estat dels boies. Luca Marziali ha situat el 6-6 recollint una pilota morta, mentre que a l'altra banda, Dušan Banićević ho ha fet de manual a dos metres.

A la represa, els berlinesos han premut l'accelerador de la mà de Shepelev, Strelezkij i Marziali, però els de Colet no han perdut comba amb dos gols en superioritat de Pep Bonet i Sanahuja. En els últims minuts, l'Astralpool ha mostrat el seu millor nivell en defensa. El mateix Sanahuja ha marcat un altre penal a falta de cinc minuts i, a menys de dos per al final, Kosta Averka ha fet un 9-11 que semblava definitiu. L'Spandau encara ha ficat la por al cos amb un gol en home de més i ha tingut un últim xut a la desesperada que ha desviat Edu Lorrio. Aquest equip està preparat per a l'assalt al títol de lliga.

Spandau 04 Berlin: Baksa, Gbadamassi, Prioteasa, Ćuk, Bozić, Juengling, Strelezkij (3), Marziali (2), Chiru, Kholod (1), Restović (2), Shepelev (2) i Vernet
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich (1), Valera (2), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (1), Banićević (1), Bonet (1), Bustos i X. Teclas
Parcials: 4-4 / 2-3 / 3-2 / 1-2
Àrbitres: Severo (ITA) i Achladiotis (GRE)