De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Pol Torras va marcar cinc gols, però no van servir per poder trencar la mala ratxa | OAR Gràcia Pol Torras va marcar cinc gols, però no van servir per poder trencar la mala ratxa | OAR Gràcia
01.03.2021 18:16

L’efecte Cesc Borrell, sense caràcter immediat: l'OAR torna a perdre i la part baixa es condensa

La jornada després del derbi de Primera Nacional era clau per al Creu Alta Sabadell i per a l'OAR Gràcia. Ho era, ja que s'enfrontaven als dos rivals que avui dia segueixen a les posicions de descens: Palautordera i Banyoles respectivament. Els equips sabadellencs necessitaven guanyar per allunyar els fantasmes de les posicions de perill de la classificació, però va sortir cara i creu. Els arlequinats van poder donar continuïtat a les bones sensacions i, al mateix temps, als bons resultats. L'OAR, en canvi, no va poder liquidar l’espiral negativa malgrat el canvi a la banqueta.

El Creu Alta Sabadell s'enfrontava, fora de casa, al Palautordera. El cuer de la classificació era el rival dels arlequinats a la jornada 19. Els de Sergi Cifré arribaven al partit amb molta confiança després d'endur-se el derbi de la darrera jornada. I el matx d'aquesta setmana, tot i enfrontar-se al fanalet vermell, va ser molt competit durant els 60 minuts. Resultat ajustat, tot i que els arlequinats sempre van estar per davant. Es va arribar el descans amb un resultat de 15-16 favorable al Creu Alta. L'avantatge durant els segons 30 minuts va ser la mateixa. Diferència de dos o tres gols, fins que en els darrers 10 minuts de partit els de Cifré van aconseguir un avantatge de quatre gols que va ser definitiva, amb el 29-33 final. Aquesta victòria té unes conseqüències molt importants en termes classificatoris. Eloi Vila, jugador dels arlequinats, li dona molta importància afirmant que "es deixa un rival quasi en fora de joc i una posició de descens ja amb nom i cognom", referint-se al Palautordera.

Per altra banda, l'OAR Gràcia rebia l'Handbol Banyoles, equip que marca les posicions de descens. Aquest partit era molt important pels verd-i-blancs per diferents aspectes: per tornar a la victòria (i més després de perdre el derbi davant el Creu Alta), per revertir la mala dinàmica i perquè el nou entrenador, Cesc Borrell, s'estrenés amb victòria. Però res d'això va passar, ja que l'OAR va tornar a perdre i ja encadena la cinquena derrota consecutiva. El partit d'aquesta setmana va estar, igualment, molt competit. Els de Cesc Borrell, tot i això, se'n van anar al descans amb un desavantatge de dos gols en el marcador. Les alternatives van anar canviant durant la segona, i aquest matx no va decidir-se fins al final, ja que quan faltaven dos minuts l'OAR anava un gol per darrere. Però no va poder ser, i els sabadellencs van tornar a caure, aquest cop per un ajustat 24-25.

Tot i la derrota i la mala dinàmica, Pol Torras, jugador de l'OAR Gràcia, veu bé l'equip de cara a les properes jornades. "Tot i que el resultat ha sigut dolent, l'equip per fi ha pogut competir". I es mostra optimista afirmant que "quan arribi un bon resultat, la dinàmica serà una altra".

Després d'aquesta jornada, la classificació únicament varia per a l'OAR. La seva derrota fa que es mantinguin amb 11 punts, ara a cinc del descens, i que la victòria del Creu Alta no tingui un gran impacte pel que fa a la distància amb les posicions de descens, ja que amb la victòria del Banyoles es manté la de cinc punts. Ara mateix queda així: OAR Gràcia amb 11 punts, el Creu Alta Sabadell amb 10 punts i el Banyoles, equip que marca les posicions de descens, amb sis punts. Ara bé, els creualtencs tornen a jugar davant el Palautordera dijous en el duel ajornat de la primera volta. Un triomf tindria triple valor: posar-se a set del perill, donar una estocada definitiva als palauencs, i avançar el Gràcia a la taula.

Al carrer Boccacio, mentrestant, continuen les males notícies. L'OAR es quedarà sense jugar aquest cap de setmana després de detectar-se un positiu a la plantilla del segon equip Granollers, el rival a qui s'havien d'enfrontar els verd-i-blancs.