De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
L'intens derbi de Tercera es va saldar amb un empat (3-3) | Cedida L'intens derbi de Tercera es va saldar amb un empat (3-3) | Cedida
01.12.2020 11:46

L'empat (3-3) en el derbi entre Grups Arrahona i Nou Escorial reparteix les bones sensacions

Uns, per consolidar el lideratge i donar un pas més per estar en la lluita per l'ascens; els altres, per recuperar sensacions i no encadenar la tercera derrota seguida. L'empat (3-3) en el derbi de Tercera de futbol sala entre el Grups Arrahona i l'Amics del Pou Nou Escorial ha deixat més o menys satisfets als dos clubs, amb la sensació, això sí, que tots dos van tenir opcions d'aconseguir un premi major en la batalla per regnar al Pavelló del Nord (tots dos hi juguen de locals).

L'Arrahona, que actuava d'amfitrió, va sortir molt més intens i prova d'això és que es va col·locar ràpidament 2-0 amunt. "Ells estaven en el partit des del primer minut. Nosaltres no aconseguíem ficar-nos ni triangular jugades", admet el tècnic de l'Escorial, Francis Barragán. La reacció del seu equip va ser tan fulminant que, al descans, els d'Els Merinals ja guanyaven 2-3. Tanta intensitat en els primers 20 minuts va fer que el ritme baixés durant bona part de la segona meitat abans que, en el desenllaç, tornés a agafar embranzida. Jorge Tendero, que ja havia marcat el primer, col·locava el 3-3 i d'ocasions n'hi va haver per tots dos equips per seguir movent el marcador, però així es va quedar. "A la mitja part, la cosa pintava malament, però a la segona meitat hem anat de menys a més. El punt és bo i, al final, l'empat és just", opina l'entrenador arrhonista, Darío Martínez.

A una jornada perquè es tanqui la primera volta de la primera fase, l'Amics del Pou és líder del grup amb 17 punts, un més que Santpedor (el seu pròxim rival) i dos per sobre del Rubí. Quart, i primer aspirant a estar entre els tres primers, és l'Arrahona amb nou punts, a sis dels rubinencs.

El Club segueix arrasant; la Pia es retroba amb el triomf

Els punts del derbi es van repartir i, a Segona 'B', els dos conjunts sabadellencs van guanyar els seus respectius enfrontaments. Cap de setmana rodó, doncs, per al futbol sala sabadellenc. A l'inici de temporada del líder Club Natació Sabadell ja se li acaben els qualificatius sumant el sisè triomf en sis partits. L'últim, 1-3 a la pista de l'Industrias 'B', a qui ja li treu 10 punts, el coixí que tenen els nedadors per colar-se entre els quatre primers cap a la segona fase.

A l'altre subgrup, l'Escola Pia, que no guanyava des de la primera jornada i encara no havia sortit victoriós al carrer Garcilaso, no va tenir problemes per superar (7-3) l'Arenys de Munt. Aquest cop, els fantasmes dels cuers, que en les últimes temporades havien aconseguit assaltar Can Colapi, no van aparèixer el dia que Pedro Donoso s'asseia per primer cop a la banqueta el present curs. La Pia és cinquena amb set punts i les opcions d'estar entre ells millors es mantenen intactes.

Torna a escoltar l'entrevista a Francis Barragán (entrenador del Nou Escorial) i Darío Martínez (entrenador del Grups Arrahona), i les declaracions de Eric Panés (jugador del Club) i Marc Pagès (jugador de la Pia):