De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Miriam Moreno en un partit d'aquesta temporada Miriam Moreno en un partit d'aquesta temporada | Roger Benet
28.02.2018 18:09

Les segones parts, un problema per l'OAR Gràcia femení

Nou derrotes de l'OAR femení de forma consecutiva a la Divisió d'Honor Plata femenina han fet que el vestidor hagi analitzat a fons alguns dels problemes que pot està patint l'equip verd-i-blanc. En els vuit partits de la segona volta, cap victòria per les sabadellenques i un fet constatable. Les baixes, la majoria d'elles per lesió, que han afectat la plantilla verd-i-blanc, han afectat el rendiment de l'equip a les segones parts. Un fet que s'ha notat, sobretot en els partits de fora de casa. A Amposta, La Salud, Dominicos i La Roca les sabadellenques han arribat amb opcions o fins i tot per davant al marcador al descans i han dilapidat el seu avantatge a la represa. L'últim exemple va ser la passada jornada. Del 13 a 15 amb el qual es va tancar la primera part a La Roca, es va passar al 26 a 25 del final del partit. Un parcial de 13 a 10 a la represa va deixar amb la mel als llavis a les de Xavi Font. “Si som capaces de mantenir el nivell a la segona part en el pròxim partit segur que aconseguim la victòria”, ha dit Míriam Moreno. L'extrem gracienca creu que tot i la bona dinàmica de l'Handbol Sant Vicenç, pròxim rival de les sabadellenques (dissabte 18 h) tenen opcions de trencar la mala ratxa i sumar els dos punts necessaris per assegurar la permanència a la Divisió d'Honor Plata. “Elles estan molt bé i porten només una derrota a la segona volta, però a La Roca ja ens vam apropar molt al nostre nivell i hem d'aprofitar el factor pista per sumar la victòria que estem buscant”, ha recordat Moreno.

El Bar Mi Casa Handbol Sant Vicenç és un dels equips revelació d'aquesta temporada i passa per un gran moment en aquesta segona volta. Les catalanes només han perdut dos dels vuit partits que s'han disputat i això les ha fet situar a la cinquena posició. “El de dissabte serà un enfrontament molt diferent al de la primera volta perquè els dos equips ens trobem en una situació molt diferent. Elles estan de pujada ara mateix”, ha assenyalat l'extrem de l'OAR, Míriam Moreno una de les jugadores amb pes dins del vestidor gracienc.