De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
L'Escola Pia jugarà la final a quatre de la Copa Catalunya L'Escola Pia jugarà la final a quatre de la Copa Catalunya | Jordi Torras
18.05.2018 11:47

L'Escola Pia fa història i jugarà la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala

Després de molts intents, finalment ho han aconseguit. Els jugadors de l'Escola Pia van assolir ahir a la nit la classificació per a la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala. Els sabadellencs van haver de patir de valent per superar un Vacarisses que només va cedir a la tanda de penals (1-3). Allà els de Borja Burgos van imposar la seva major qualitat individual. I això que el partit va començar de la millor manera possible pels sabadellencs. Dos gols de Sant Sardà i un altre de Roger Carrera van encarrilar el partit al descans (0-3). Una diferència que es va augmentar encara més a la segona meitat amb dos gols de Dani Castro. El 0 a 5 a manca de vuit minuts semblava deixar el partit sentenciat però llavors va arribar la reacció del Vacarisses. Els locals, empesos pel seu públic, van creure en la remuntada a partir del primer gol i van aconseguir empatar a cinc dins de l'últim minut. Per sort per l'Escola Pia, aquest cop la tanda de penals va somriure als seus interessos i Pepe Font va fer l'1 a 3 definitiu que classificava als de Can Colapi per la final a quatre de la Copa Catalunya.

Una competició que es juga a principis de setembre i que enfrontarà als de Borja Burgos amb un equip de Primera Divisió. O bé el Catgas Santa Coloma o bé el Barcelona Lassa. El sorteig encara no es pot fer ja que falta per decidir el quart equip participant. Sortirà de l'eliminatòria que juguen dimarts que ve, el Penya Esplugues i el Manresa. Un partit en el qual els del Bages són clars favorits. Així doncs, i a l'espera que arribi aquesta final a quatre de la Copa Catalunya, els components de la Pia gaudeixen avui de la sensació d'haver assolit un dels objectius més buscats aquestes últimes temporades. Ara queda creuar els dits i esperar la carambola aquest cap de setmana. Darrera jornada de la Segona B de futbol sala, amb els sabadellencs esperant una ensopegada del Pallejà a la pista del Linyola, cuer, per obtenir el tercer lloc final i classificar-se per a la pròxima edició de la Copa del Rei de futbol sala.