De 15:00 a 16:00
Amunt el teló (R)
De 16:00 a 19:00
Connectats
Guillem Correro, amb set gols, va ser el màxim golejador gracienc | Èric Altimis (OAR Gràcia) Guillem Correro, amb set gols, va ser el màxim golejador gracienc | Èric Altimis (OAR Gràcia)
16.12.2019 18:40

L'OAR apallissa el Sant Vicenç i arriba en un moment òptim a la pista del líder invicte

Les estadístiques prèvies al partit ja feien preveure un xoc desigualat entre l'OAR Gràcia i el Sant Vicenç Bar Mi Casa i tots els pronòstics es van complir dissabte al carrer Boccaccio. L'equip dirigit per Gerard Gomis i Cesc Borrell no va tenir pietat del fanalet vermell de la Primera Nacional, superant-lo per 22 gols (38-16) en un plàcid duel en el qual els verd-i-blancs en cap moment van anar per darrere en el marcador. La consigna inicial ja era prémer l'accelerador des del primer minut per estalviar-se ensurts i la van complir fil per randa. "Vam sortir decidits en defensa, imposant el nostre ritme alt, fent defenses llargues que fregaven el passiu i tirant contraatacs. Només en un moment es va frenar una mica el ritme, però vam anar molt bé i ja portem uns quants partits seguits marcant el nostre ritme, el que ens ha permès guanyar amb rendes àmplies", explica el jugador Guillem Correro.

Amb set dianes, va ser el màxim anotador de l'equip gracienc una per sobre del seu germà Bernat i de Tonchi Vázquez, mentre Martí Escuert en va fer cinc. Una demostració de la varietat ofensiva demostrada pels graciencs en aquest duel sense història: "No és per treure'ns mèrit, però sabíem que el Sant Vicenç era de la part baixa de la taula, tot i que ja havíem perdut contra un altre rival d'aquesta zona. Ara portem una dinàmica molt bona i era la idea per arribar al pròxim partit". Un enfrontament que serà especial per a un OAR que ha enllaçat cinc triomfs seguits i que és tercer a quatre punts del Sant Quirze del Vallès i a sis del proper rival, un Sant Martí Adrianenc que compta les 13 jornades que ha disputat per victòries. El repte d'assaltar l'equip de La Verneda per primera vegada abans de cloure el 2019 és majúscul i mesurarà l'ambició d'un Gràcia que està signant amb escreix l'any més il·lusionant de l'última dècada.