Al Matí
'Tonchi' Vázquez va ser un dels golejadors de l'equip a la pista del Banyoles | jas - OAR Gràcia Sabadell 'Tonchi' Vázquez va ser un dels golejadors de l'equip a la pista del Banyoles | jas - OAR Gràcia Sabadell
04.11.2019 11:05

L'OAR Gràcia cau a la pista del Banyoles i perd l'estela dels líders

L'OAR Gràcia va perdre aquest cap de setmana (26-25) a la pista del Banyoles, un nouvingut al grup D de Primera Nacional. El Gràcia, que ho havia guanyat tot excepte el derbi a Sant Quirze, visitava la pista del Banyoles, un equip que únicament havia aconseguit una victòria en tota la temporada (justament la setmana passada). Ho feia amb l'obligació de guanyar, ja que el Granollers 'B' havia aconseguit el triomf (33-34) a la pista del Sant Esteve Sesrovires i, momentàniament (ha acabat sent permanentment), ocupava la tercera plaça de la classificació. "Eren dos punts obligatoris. Havíem d'aconseguir tornar amb aquells dos punts per poder acabar de tancar un inici excel·lent de temporada", afirma Gerard Gomis, entrenador del conjunt verd-i-blanc.

L'OAR va estar per sota al marcador durant bona part de la primera metitat. Els verds-i-blanc van perdonar molt, però a la segona part van aconseguir ajustar el marcador i la inèrcia semblava posar-ho tot de cara. "Vam arribar a posar-nos tres gols amunt i tenir possessió pel +4. La sensació era que podríem trencar el partit però no va ser així", relata Gerard Gomis. Quan el Gràcia havia fet el més difícil, es va veure superat per un equip que mai es va rendir: "A falta d'un minut anem un avall. Decidim arriscar amb una defensa, ens surt bé i aconseguim empatar el partit quan quedaven només 15 segons. Però, ells, amb un servei ràpid, obtenen una situació d'avantatge i acabem fent un penal que suposa el gol de la derrota", explica el tècnic verd-i-blanc.

El Gràcia va desaprofitar una oportunitat per seguir enganxat a la lluita per les places de play-off, que actualment ocupen el Sant Martí Adrianenc i el Sant Quirze, equips que sumen 14 punts i que continuen invictes en aquestes set primeres jornades de lliga. Per la seva part, l'OAR, després de sumar la segona derrota de la temporada, se situa quart amb 10 punts per culpa d'una derrota que, com diu Gomis, fa veure a l'equip "que no és immortal". La pròxima cita dels graciencs serà dissabte (18h) a casa contra el Sant Esteve de Sesrovires.