Amunt el Teló (R)
La comunió entre l'OAR Gràcia i la graderia es va tornar a fer notar | Sergi Park La comunió entre l'OAR Gràcia i la graderia es va tornar a fer notar | Sergi Park
27.11.2023 12:21

L'OAR Gràcia continua sense fallar a casa i es manté segon classificat

Una jornada més, l'OAR Gràcia continua en places de fases d'ascens. Contra el Sarrià, va tocar suar de valent per sumar una nova victòria molt (30-25) amb una gran segona meitat que va remeiar les moltes imprecisions que van tenir els verd-i-blancs a la primera. De fet, els graciencs només van marcar nou gols en els primers 30 minuts i perdien de dos al descans, però jugadors com Quim Vaíllo, Dani Peiró o Isma Bendress van tenir els seus moments d'inspiració per portar la batuta en el tram decisiu.

Dos punts més al sac i el Gràcia continua amb una trajectòria immaculada a casa, on no ha deixat escapar ni un sol punt. Si ampliem la perspectiva a tot l'any natural, només una derrota al carrer Boccaccio contra el Granollers 'B' el curs passat, a principis de febrer. El líder La Roca i l'Esplugues seran els dos últims inquilins del 2023.

L'OAR Gràcia es manté segon en aquesta Primera Nacional, només per darrere de La Roca, amb qui, com dèiem, s'enfrontarà en la jornada intersetmanal pel pont de desembre. Abans, s'obrirà la trilogia de partits en qüestió de set dies aquest dissabte a Bordils. El femení, recordem, descansava aquest cap de setmana i la Divisió d'Honor Plata es reprendrà per a les de Carol Carmona amb el duel contra l'Eón Alicante.

"És un orgull jugar aquí. Es nota que hem anat creixent junts juntament amb la graderia, la gent ve amb ganes als partits"

Quim Vaíllo, jugador de l'OAR

"Jugar aquí és molt difícil pels rivals. Ara a veure si podem treure els quatre punts que ens queden a casa"