De 07:00 a 09:00
El masculí va sumar el tercer triomf de la temporada | OAR Gràcia El masculí va sumar el tercer triomf de la temporada | OAR Gràcia
29.10.2018 16:55

L'OAR Gràcia es desfà del líder per la mínima

L'equip masculí de l'OAR Gràcia va tornar a guanyar aquest cap de setmana el seu compromís a la Primera Divisió d'handbol i ho va fer, de nou, per la mínima. Això sí, els sabadellencs van superar el Sant Esteve Sesrovires, líder de la categoria, per 27-28. Els graciencs ja ho van fer la temporada passada i van haver de treballar de valent per repetir la gesta. El tècnic, Miquel Benítez, ha destacat la feina prèvia al matx: "Havíem preparat el partit molt bé i realment anàvem amb condicions de guanyar. Ens enfrontàvem, probablement, al millor equip de la categoria. Els jugadors van complir amb tot el que s'havia treballat durant la setmana i va ser una victòria fantàstica". L'OAR Gràcia va començar el partit dominant, però va patir la lesió de Bernat Correro"Porteria i defensa estaven perfectes, però la lesió ens va perjudicar a l'hora de fer canvis i arribar millor a la segona part. Encara així, vam aprofitar al màxim la primera meitat per dosificar-nos una mica després del descans", explica Benítez.

La represa no va ser gens fàcil pels sabadellencs. El Sant Esteve Sesrovires va remuntar i empatar el partit 24-24, però l'entrenador dels graciencs relata que finalment van aconseguir refer-se del cop: "Els últims deu minuts van ser perfectes. Vam demostrar que, tot i que som un equip jove, tenim experiència a la categoria. Portem dos partits guanyant de forma ajustada i això és un bon senyal pels equips que volen ser guanyadors". Després de batre el líder, l'OAR Gràcia se situa novè amb sis punts i tornarà a jugar aquest dijous (21h) el partit pendent de la tercera jornada, en el qual rebrà al Granollers 'B'.

El femení torna a perdre i cau al fons de la classificació

D'altra banda, males notícies pel femení de l'OAR Gràcia a la Divisió d'Honor Plata. L'equip de Xavi Font no va poder amb el Joventut Handbol Mataró a casa i va sumar la sisena derrota de la temporada. L'inici del Mataró va ser aclaparador, imposant un 0-4 en només cinc minuts. Tot i això, les gracienques van aconseguir empatar la partida en el minut 25, igualant el marcador a 10. Ni la bona actuació de Cristina Calle, que va sumar un total de vuit gols, va ser capaç de revertir un resultat que va durar pocs minuts. El J.H. Mataró va mantenir una distància d'entre quatre i sis gols fins al final i va acabar imposant-se per 26-29.

Aquesta nova desfeta deixa les noies de Xavi Font penúltimes. Les sis derrotes i l'única victòria fins ara només les permeten arribar a la vuitena jornada amb només dos punts. Aquesta jornada, el femení de l'OAR Gràcia intentarà deixar enrere les males sensacions. Ho haurà de fer lluny de Sabadell, però davant un equip en una situació similar. Les sabadellenques visitaran dissabte a les vuit del vespre l'Agustinos Alicante, que només està una posició per sobre a la taula gràcies a un empat.