De 13:00 a 14:00
El capità Quim Vaíllo va contribuir amb cinc dianes | jas - OAR Gràcia El capità Quim Vaíllo va contribuir amb cinc dianes | jas - OAR Gràcia
22.12.2019 17:04

L'OAR Gràcia fa la guitza al líder perfecte però acaba cedint en el tram final

Malgrat una incansable lluita durant tot el partit, l'OAR Gràcia no va poder acabar amb la temporada perfecta (14 jornades, 14 triomfs) del Sant Martí Adrianenc. Els graciencs van acabar cedint (34-26) a la pista del líder invicte del grup D de la Primera Nacional d'handbol. Els vuit gols de diferència, això sí, no reflecteixen la pel·lícula real del partit. De fet, quan faltaven només vuit minuts per al final, els verd-i-blancs només perdien de dos. En els últims compassos, però, els locals van saber aprofitar tots els espais deixats per l'arriscada defensa dels graciencs. En tot cas, el tècnic Gerard Gomis creu que els seus deixebles van estar a l'altura de les circumstàncies. "Va ser una passada. Els primers 52 minuts van ser els de més qualitat de tota la temporada. Va ser un duel molt renyit i, de fet, al principi manàvem nosaltres en el marcador. Un autèntic partidàs".

Era, sens dubte, l'examen més complicat de passat davant una màquina construïda per tornar a Plata. L'OAR, a més, no va poder comptar ni amb Edu Franco (s'espera que estigui a punt per a la primera jornada del 2020) ni amb Aniol Picola. El cas d'aquest últim, desgraciadament, s'ha agreujat en les últimes hores i va haver de passar pel quiròfan el passat dijous per un trencament de lligament al tormell. La seva tornada s'ha pronosticat per al mes de febrer. I amb tot plegat, els verd-i-blancs no es van quedar lluny de fer saltar la banca. "Ni de llarg estem tan lluny d'ells com diu la classificació. La clau del partit era ser nosaltres, no perdre la nostra personalitat i sortir amb la màxima intensitat. Vam competir de tu a tu, però has d'estar excel·lent tot el partit. En el moment que passes al notable, ells segueixen estant al màxim", opina Gomis.

Malgrat haver donat la cara contra tot un líder, l'OAR s'allunya dels playoff d'ascens i fins i tot baixa una posició, ara quart. És a dir, tot i la gran imatge donada a La Verneda, els homes de Gomis i Borrell van ser els únics dels primers classificats que no van sumar. A més del Sant Martí Adrianenc, Sant Quirze (segon) i Granollers 'B' tampoc van ensopegar. Serà el conjunt granollerí precisament el pròxim rival del Gràcia un cop es reprengui la competició.