En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Gavà celebra la victòria contra l'OAR | Cedida El Gavà celebra la victòria contra l'OAR | Cedida
07.10.2020 19:45

L'OAR Gràcia femení paga el preu de la nova categoria en l'inici del curs a Plata

L'OAR Gràcia segueix sense conèixer la victòria en aquest inici de lliga a la Divisió d'Honor Plata femenina d'handbol. Les noies de Carol Carmona van tornar a ensopegar amb la mateixa pedra de la primera jornada al carrer Boccaccio. Contra el Sant Joan Despí van arribar al descans amb un desavantatge de set gols després d'un inici igualat. Dissabte passat, a Gavà, el partit es va trencar en els últims 10 minuts de la primera meitat, passant del 8-6 al 16-8 en contra. "Tenim moltes pèrdues de pilota no forçades i som un equip que a priori hauria de defensar més a les primeres parts", demana Carmona.

A la segona part, l'OAR es va apropar fins als cinc gols amb el 18-13 obra de Carla Roca però va ser un miratge. El triomf (28-21) es va quedar a casa de les exgracienques Laia Andrade, Laia Ejea o Mercè Buxó. "A la segona competim però ja no ens dóna temps. Hem de millorar el rendiment en els primers 30 minuts perquè arribin els resultats", avisa la tècnica verd-i-blanca, tot recordant que es tracta d'un equip "molt jove i en aprenentatge cada dia". Dissabte (18h), el Gràcia femení rebrà al carrer Boccaccio un Joventut Mataró que ha guanyat les dues primeres jornades. "Jo crec que serà un equip que estarà a dalt. Té la mateixa plantilla que la temporada passada i molta qualitat individual", reconeix Carmona.