En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
Una instantània del partit de l'OAR contra el BM Granollers B | Èric Altimis Una instantània del partit de l'OAR contra el BM Granollers B | Èric Altimis
10.10.2021 19:23

L'OAR Gràcia mira cap amunt després d'una victòria important

Els dos representants de Sabadell a la Primera Nacional d’handbol han tingut un cap de setmana ben diferent. Mentre que l’OAR Gràcia va aconseguir la victòria contra el Granollers B que els fa escalar fins a la quarta posició, el Creu Alta Sabadell Handbol ha caigut de manera clara contra l’Handbol Sant Cugat i són últims a la classificació sense haver sumat encara cap punt.

Victòria per mira cap amunt

L’OAR Gràcia va aconseguir dissabte a la tarda una victòria de mèrit contra el filial del BM Granollers per 38-33 en un partit molt disputat on els graciencs van aconseguir emportar-se la victòria als últims quinze minuts. Els de Cesc Borrell, que van perdre de només tres gols la setmana passada contra el Bordils, necessitaven una victòria que els permetés assentar-se a la part alta de la classificació.

Els verd i blancs intentaran dissabte (18h) vinent mantenir la bona dinàmica a la pista d’un dels equips més complicats de la categoria, el BM La Roca. Els del Vallès Oriental encara no coneixen la derrota i són tercers, una posició més amunt que els graciencs.

“El que volíem era sumar els dos punts a casa i el resultat reflecteix perfectament les setmanes d’entrenament que portem”

“Vam saber mantenir el nostre joc i no perdre-li la cara al partit. Granollers era un equip gairebé nou, però sempre mantenen el seu estil”

Quim Vaíllo, jugador de l’OAR Gràcia

Derrota i últims

Després de tres jornades de la Primera Nacional, el Creu Alta Sabadell Handbol encara no ha sumat cap punt i és cuer de la categoria. Els de Ramón Salmurri han caigut de manera clara per 20-44 contra l’Handbol Sant Cugat a Cal Balsach en un partit on els locals han pagat massa car els últims vint minuts de la primera part.

Durant els primers deu minuts de partit els locals han sabut mantenir a ratlla al rival i empataven 4-4, però el Sant Cugat ha posat una marxa més i ha aconseguit un parcial de 0-15 en poc més de quinze minuts que posava un avantatge al marcador impossible de superar pels de Salmurri. Tot i que a la segona part els locals han sabut reaccionar, la distància que havia assolit el Sant Cugat a la primera part ha sigut massa per pensar en la remuntada.

Els creualtencs, que són els únics que han perdut els tres primers partits, buscaran diumenge (18.15h) a la pista del Joventut Mataró sumar els primers punts de la temporada per començar a creure en la permanència.

“Els primers deu minuts de partit són els millors minuts a Primera Nacional aquesta temporada. Després han vingut els problemes”