En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Irene Garcia, en un partit anterior de l'OAR Gràcia | Èric Altimis - OAR Gràcia Irene Garcia, en un partit anterior de l'OAR Gràcia | Èric Altimis - OAR Gràcia
16.01.2022 15:41

L'OAR Gràcia perd de vista la segona plaça a Plata femenina contra un Almassora molt curt d'efectius

L'OAR Gràcia ha desaprofitat una molt bona oportunitat d'apropar-se a les posicions capdavanteres de la Divisió d'Honor Plata coincidint amb la visita del segon classificat, l'Almassora. Un rival que es va presentar al carrer Boccaccio únicament amb nou jugadores disponibles pel brot de coronavirus que hi havia a la seva plantilla. Tot i això, van ser capaces d'imposar el seu ritme feixuc i el seu físic durant els 60 minuts davant un OAR incòmode que només va gaudir d'un avantatge de dos gols al tram final de la primera part, des del 8-6 fins a l'11-9, gràcies a l'encert des dels set metres de Marina Tomàs, màxima anotadora gracienca amb set dianes.

Les verd-i-blanques, no obstant això, van patir trams de bloqueig ofensiu, com en els darrers compassos dels primers 30 minuts. La segona part va venir novament carregada d'alternatives, però l'Almassora es va començar a distanciar aprofitant uns polèmics dos minuts a la banqueta de l'OAR. A sis minuts per al final, les castellonenques guanyaven per 20-23, sent fins al moment el màxim avantatge. Entre Marina Tomàs, Cristina Calle i Alba Martín es van encarregar de neutralitzar-lo, però les visitants encara van tenir temps de fer el 23-24 definitiu i l'OAR va malbaratar l'últim atac. És tot just la segona derrota de la temporada al carrer Boccaccio per al Gràcia, que continua sisè a Plata, però que veu com les fases d'ascens es posen coll amunt: el tercer classificat, el Sant Vicenç, es troba ja a cinc punts.

Nova derrota del Creu Alta Sabadell

I a la Primera Nacional masculina, l'OAR Gràcia no ha jugat el seu partit contra el Sant Cugat, ajornat al dia 27, però sí que ho ha fet avui el Creu Alta Sabadell Handbol... i de nou amb derrota, i de les que fan mal. Encara sense estrenar el caseller de punts a només un partit de tancar la primera volta, els de Ramon Salmurri han caigut (23-27) en mans del Banyoles i les poques esperances d'aferrar-se a la salvació cada cop es dilueixen més.

Bàsicament, perquè els creualtencs rebien el conjunt que marcava la salvació amb nou punts. La distància ara cap a la permanència és la mateixa (ara el primer que l'assoliria seria el Sant Martí Adrianenc), però s'ha escapat una oportunitat d'or per començar a retallar terreny. El Creu Alta ha tingut un inici prometedor i ha obtingut un avantatge de sis gols, però amb el pas dels minuts el somni s'ha convertit en un malson. Creuat l'equador de la primera meitat, les múltiples exclusions han permès als del Pla de l'Estany igualar l'enfrontament; i en els segons 30 minuts, han estat les clares ocasions desaprofitades les que han impedit al Sabadell ajustar més les coses en el tram final. El primer triomf de la temporada haurà d'esperar, com a mínim, una jornada més.