De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
De 21:00 a 23:00
Connectats (R)
L'equip de Gerard Gomis va aconseguir empatar a la difícil pista del Mataró. | Èric Altimis - OAR Gràcia L'equip de Gerard Gomis va aconseguir empatar a la difícil pista del Mataró. | Èric Altimis - OAR Gràcia
08.04.2019 12:26

L'OAR Gràcia recupera l'orgull i rasca un punt de Mataró

L'OAR Gràcia es va sobreposar a un resultat advers i va empatar en la seva visita a la pista del Joventut Mataró (35-35). Els graciencs continuen sisens després d'una mala dinàmica en què han obtingut dos triomfs, un empat i quatre derrotes en els últims set enfrontaments. Per aquest motiu, els verd-i-blancs tenen poques possibilitats d'escalar fins la cinquena posició, ocupada actualment pel seu recent adversari. De fet, els de Gerard Gomis i Cesc Borrell han de tornar al camí del triomf si no volen baixar al setè lloc, ocupat pel filial del Granollers, que es troba amb els mateixos punts que l'entitat sabadellenca. "La idea era quedar entre els cinc primers, però un altre objectiu era igualar o millorar la puntuació de la temporada anterior i estem a prop d'aconseguir-ho", comenta Gomis.

El conjunt maresmenc va començar molt fort el duel després d'anotar diversos contraatacs que van dificultar molt les coses als graciencs. "Quan et fiques set avall a aquesta pista ho veus molt difícil. Però aquesta setmana havíem treballat molt bé, insistint en el ritme d'atac", admet Gerard Gomis. Poc després, els graciencs van canviar a una defensa 5:1 i van anar retallant diferències en el marcador, arribant amb opcions al descans (20-18). "A partir del minut 13 de la primera part ens vam retrobar i tot va començar a anar millor.  Vam treure l'orgull, les ganes i vam tenir bones sensacions", explica l'entrenador gracienc.

El segon temps va estar molt competit i va destacar per tenir accions ofensives curtes, però efectives. Els de fora van anar a remolc, però sense allunyar-se en el marcador. En el tram final del matx, el Gràcia va posar-se per davant, però els locals van robar una pilota que els hi va servir per posar l'empat quan quedaven 20 segons pel final. Els de Gomis, però, se'n van amb bones sensacions després de sumar en un partit en què no van entrar amb la intensitat suficient.

Els verd-i-blancs aspiren a retrobar-se amb la victòria al carrer Boccaccio aquest cap de setmana davant el Sant Esteve de Palautordera, penúltim classificat. El Gràcia té una nova oportunitat per començar a sumar de dos en dos i acabar així la competició en una dinàmica positiva.