La Llanterna màgica (R)
El sènior femení durant les semifinals contra l'Handbol Lleida | @OARgracia El sènior femení durant les semifinals contra l'Handbol Lleida | @OARgracia
12.06.2023 11:53

L'OAR Gràcia, sense el premi de la Copa Catalunya

Els dos equips de l'OAR Gràcia es van quedar aquest passat cap de setmana amb la mel als llavis a la Copa Catalunya. Cap dels dos conjunts va ser capaç d'aixecar el títol tot i arribar-hi com clars candidats a fer-ho, de fet l'equip femení arribava a la competició com a vigents campiones. A més, dels dos, només el femení que dirigeix Carol Carmona pot consolar-se amb la classificació per la Supercopa Catalunya en haver-se classificat per la final.

El femení acaricia l'objectiu

Un cop més l'equip que entrena Carol Carmona va quedar-se a les portes d'aconseguir l'objectiu. Com a les fases ascens de Roquetas de Mar, les verd-i-blanques van veure com se'ls hi escapava la Copa després d'arribar empatades al tram final. Uns últims minuts amb un parcial d'1 a 6 favorable al Sant Vicenç va permetre a les del Baix Llobregat proclamar-se campiones. A la semifinal del dia anterior les gracienques es van imposar a la pròrroga a l'Handbol Lleida per només un gol 41-40.

L'OAR tanca la temporada 2022-2023 amb una gran nota després de disputar les fases d'ascens, arribar a la final de Copa Catalunya i classificar-se per disputar la Supercopa de Catalunya al mes d'agost. La prioritat de cara a la pròxima temporada per l'equip femení és mantenir al màxim el bloc d'aquest any per competir la temporada vinent per aconseguir el preuat ascens.

"És un èxit rotund estar entre els millors equips del país"

"A la Final Four ens ha costat a nivell ofensiu i en certs moments ens ha faltat solidesa defensiva"

"Ens hem de reforçar de cara la temporada vinent per ser encara millors i repetir èxits"

Carol Carmona, entrenadora de l'OAR Gràcia

Cop dur pel masculí de Pere Ayats

Els nois de l'OAR no van poder classificar-se ni tan sols per la final en caure contra l'Handbol Sant Vicenç per 32-35 a la semifinal de dissabte. Els de Pere Ayats, que van anar tot el partit a remolc, només van poder acostar-se al tram final de partit, però van acabar perdent. Amb la derrota, els verd-i-blancs perdien l'opció de classificar-se per la Supercopa de Catalunya i portar al pavelló del carrer Boccaccio a un equip català de la Lliga ASOBAL: Barça o Granollers.

Un instant del partit del sènior masculí a les semifinals | @OARgracia

Els nois de l'OAR Gràcia han viscut una temporada complicada després de la renúncia de Cesc Borrell al capdavant de l'equip i que va obligar a Pere Ayats a agafar les regnes del sènior masculí. Tot i això, els graciencs han acabat a la part alta de la taula, molt a prop de les places que donen accés a les fases d'ascens i han tingut a tocar la classificació per la final de la Copa Catalunya.

"El seu porter va estar molt bé i nosaltres no vam poder imposar el nostre joc de córrer i dinàmic"

"La temporada ha sigut bona, la Primera Nacional és molt competitiva i hem acabat a la part alta"

"Tinc ganes de començar la temporada com entrenador i poder començar des de zero"