En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Arnau Graell va marcar els tres primers gols escolapis | Pol Díaz Arnau Graell va marcar els tres primers gols escolapis | Pol Díaz
02.02.2021 12:11

Màgic Futsal Pia davant el Cerdanyola: del 2-4 al 5-4 en dos minuts finals inoblidables

Can Colapi ha perdut gran part del seu encant per l'absència de públic, però de tant en tant segueix relluint aquella màgia que el fa tan especial. Així va ser en el vital duel directe contra el Cerdanyola. A menys de tres minuts del final, el Futsal Pia perdia per 2-4 i les opcions de colar-se entre els quatre primers del subgrup 3A de Segona 'B' semblaven allunyar-se. A pocs segons que sonés la botzina final, Santi Sardà feia esclatar la bogeria al poc personal present al pavelló culminant una remuntada (5-4) de les que no s'obliden. "És una situació, la de cinc contra quatre, que treballem molt en els entrenaments. Normalment no he de finalitzar jo, però m'he vist sol i he pogut fer el gol", relata l'autor del cinquè gol.

Mèrit per a ell i també per al seu germà Jordi, qui va posar el 4-4, i d'Arnau Graell, que amb un hattrick previ va mantenir totes les esperances vives. "Content sobretot per l'equip. Ha estat complicat per com ens han defensat, així que hem decidit sortir amb porter-jugador i ha funcionat", comenta Santi Sardà. Tot fa pensar que res es decidirà fins a la darrera jornada de la primera fase per saber qui acaba entre els quatre primers del subgrup. El Bellsport L'Hospitalet (pròxim rival dels escolapis) i el Calvià, amb 25 punts, tenen un bon marge, però a partir d'aquí, tot es condensa. La Pia escala fins al tercer lloc amb 20 punts, els mateixos que el Sala 5 Martorell i dos més que el cinquè, l'Ibiza, i el sisè, el mateix Cerdanyola, però aquests dos últims amb una jornada pendent.

El Club es reconcilia amb la victòria

A l'altre subgrup, el Club Natació Sabadell es va reconciliar amb la victòria després de dues desfetes consecutives i inesperades. A la pista del Lleida, els nedadors van patir a la primera meitat, però van resoldre bé el compromís a la segona. "Va ser un treball molt seriós tot el partit, però per errors nostres, la primera part va ser igualada. Després vam fer un pas endavant i no els hi vam donar cap opció", sentencia Pepe Font, autor d'un gol. "Ha estat una setmana bona d'entrenaments i hem vist que, treballant i esforçant-nos, els resultats tornen a venir", remata. Els nedadors segueixen comandant el subgrup 3B amb 27 punts, els mateixos que un Mataró que visitarà el Pavelló del Nord aquest dissabte.