Connectats (R)
Judit Ignacio ha aconseguit una de les dues medalles del primer dia de l'Estatal Judit Ignacio ha aconseguit una de les dues medalles del primer dia de l'Estatal | www.rfen.es
12.07.2018 17:51

Marina Garcia i Judit Ignacio brillen en l'estrena de l'Estatal de natació

Marina Garcia i Judit Ignacio han estat les protagonistes del primer dia de competició del Campionat d'Espanya Absolut de natació que s'està celebrant al Natación Mairena (Sevilla). La barcelonina que afronta aquesta última cita abans de l'Europeu amb molta confiança va guanyar l'or als 50 braça (31”92). Garcia demostra que es troba en un gran moment de forma a menys d'un mes per a la cita de Glasgow. Per la seva banda, Judit Ignacio va dominar la prova curta de papallona i també es va imposar a la final (27”34). En el cas de la sabadellenca, aquest Campionat d'Espanya ha passat a ser la prova principal de la temporada després de la seva renuncia a l'Europeu. Un Estatal que aquesta tarda viurà el segon dia de finals, amb Bea Gómez com a principal opció del Natació Sabadell. A les proves matinals dels 400 estils, la gallega ha accedit amb el tercer millor temps a la final d'aquesta tarda i per tant, té moltes possibilitats de penjar-se una medalla. Al llarg del dia de demà i del cap de setmana, els nedadors del Club seguiran competint amb l'atenció centrada a Marina Garcia i Marc Sánchez, els dos representants locals, que defensaran els colors del Natació Sabadell a la cita de Glasgow.