En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Alguns dels palistes del CNS que participaran al Torneig Zonal Alguns dels palistes del CNS que participaran al Torneig Zonal | Joan Barberà
25.10.2017 15:55

Més de 20 palistes sabadellencs participen aquest cap de setmana al Torneig Zonal de Bàscara

Primera gran cita de la temporada de tennis taula. Aquest cap de setmana arriba una nova edició del Torneig Zonal, l'equivalent a qualsevol Campionat de Catalunya. La població gironina de Bàscara acull aquesta competició que tindrà fins a vint-i-un palistes sabadellencs. Seran 10 jugadors de Falcons i 11 del Club Natació Sabadell. Els nou primers de cada categoria, es classificaran pel Campionat d'Espanya que es celebrarà al febrer a Valladolid. “Intentarem classificar els tres jugadors del Primera Nacional a la categoria sub 23, cosa complicada, i a les alevines”, ha reconegut el tècnic de Falcons, Joan Nogueras. Per cert que el club de la Masia de Sant Oleguer va debutar amb una victòria i dues derrotes a la Primera Nacional femenina. Les sabadellenques van perdre davant el Bàscara i el Mataró i van derrotar al Tramuntana Figueres.

Per la seva banda, el Club Natació Sabadell portarà onze palistes al Torneig Zonal. Tots ells a càrrec del director tècnic, Jordi Morales. En total, seran 1 benjamí, 4 infantils, 5 juvenils i Ivan Ruiz a la categoria sub 23. “Intentaré classificar-me pel meu segon Estatal. Aquest és el meu objectiu. A nivell de club espero que els nanos gaudeixin de l'experiència, ja que no sempre pots jugar un torneig com aquest”, ha destacat el jugador del primer equip del Natació Sabadell. El Club també va debutar a la Primera Nacional femenina. En el seu cas amb dues victòries i una sola derrota contra el Bàscara, que es va erigir en l'equip més fort d'aquesta primera jornada disputada al local de Falcons al barri de la Creu Alta.