Fórmula Musical
Les intervencions d'Ian Mackay va ser claus diumenge a Ponferrada | Roger Benet Les intervencions d'Ian Mackay va ser claus diumenge a Ponferrada | Roger Benet
03.11.2020 15:18

Només l'Espanyol acumula una ratxa d'imbatibilitat més llarga que la del Sabadell

La metamorfosi estadística del Sabadell és més que evident. De rebre nou gols en les primeres cinc jornades, l'equip d'Antonio Hidalgo ha passat a estar-se cinc hores sense que Ian Mackay reculli cap esfèrica de la seva porteria. Aquests 299 minuts sense rebre un gol del rival ha situat al Sabadell com el segon equip que fa més temps que no encaixa. Només el líder, l'Espanyol, millora en aquest àmbit el registre dels sabadellencs, ja que els pericos fa 362 minuts que no pateixen per un gol contrari. De fet, el d'Isi Palazón al minut 88 del Rayo 1-0 Espanyol és l'única vegada que algú ha batut Diego López aquesta temporada. El líder i el penúltim, per tant, encapçalant aquest curiós rànquing de ratxes vigents d'imbatibilitat.

No és un secret que deixar la porteria a zero és garantia de bons resultats. La demostració és que els sis primers classificats estan a la meitat capdavantera d'aquest llistat de minuts sense rebre cap gol. Curiosament, els tres equips que acumulen una ratxa més llarga de porteria a zero són els tres catalans, ja que rere l'Espanyol i el Sabadell, però gairebé amb la meitat de minuts que els arlequinats, arriba un Girona (157) que va sobreviure amb vuit contra onze al setge de l'Almería abans d'ahir. Completen el Top-5 el Lugo (141) i un Leganés que l'última vegada que va patir un gol en contra va ser el d'Stoichkov a la Nova Creu Alta. En total, 12 equips de 22 no han deixat la porteria a zero en aquesta última jornada, i els que menys temps porten sense encaixar són l'Oviedo (2), el Cartagena (24) i el Fuenlabrada (28).