De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
El rival de l'Escorial, l'Olímpic Floresta, ja va jugar contra l'Arrahona rascant un empat (3-3) del Pavelló del Nord | Grups Arrahona El rival de l'Escorial, l'Olímpic Floresta, ja va jugar contra l'Arrahona rascant un empat (3-3) del Pavelló del Nord | Grups Arrahona
22.10.2020 10:53

Obrir escletxa o no: arriba el primer punt d'inflexió per a Grups Arrahona i Nou Escorial

Mentre la Segona 'B' de futbol sala arrenca aquest cap de setmana, la Tercera Divisió arriba ja a la quarta jornada. I igual que el Club Natació Sabadell i l'Escola Pia, Grups Arrahona i Amics del Pou Nou Escorial juguen fora de la ciutat. El duel més destacat, com a mínim pel que mostra la classificació en aquests primers compassos de temporada, el jugarà el conjunt d'Els Merinals. L'Arrahona és líder, l'Escorial tercer i entremig se situa l'Olimpic Floresta, rival aquest dissabte (18h) dels de Francis Barragán. "Són només tres partits, però estan a dalt. Ara És complicat estudiar els rivals i veure com juguen, així que tocarà lluitar", comenta el tècnic de l'Amics del Pou. Després de superar a l'estrena un nouvingut a la categoria com és el Rubí i de desfer-se amb relativa facilitat de l'Olesa, la d'aquest cap de setmana pot ser un bon examen per calibrar l'estat de forma de l'equip. "Hem de ser regulars els 40 minuts. Quan no ho hem estat s'ha notat i ho podríem pagar car", remata Francis.

L'Escorial ha jugat una jornada menys perquè li va tocar descansar fa un parell de setmanes. En canvi, el Grups Arrahona ha disputat els tres enfrontaments saldats amb un empat i dos triomfs, bagatge que permet als de Darío Martínez erigir-se com a líders del grup 3. "Vam fer una gran pretemporada a nivell de resultats i vam arribar bé al primer partit. L'empat no és el que volíem, però ara estem forts, amb confiança i intentarem mantenir aquest ritme", afirma el jugador Jaume Figueras. Dissabte (19:15), toca visitar l'Esparreguera, que suma tres punts i ve de descansar el passat cap de setmana. "L'any passat vam jugar un amistós de pretemporada contra ells i fa un parell de temporades estaven al nostre grup. És el típic equip difícil, que es fa fort a casa seva, i caldrà estar bé per guanyar", opina Figueras.