De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
El Sabadell 'B' havia guanyat els dos partits jugats a casa | Críspulo Díaz El Sabadell 'B' havia guanyat els dos partits jugats a casa | Críspulo Díaz
22.10.2023 9:16

Primera derrota a casa del Sabadell 'B' i adeu al lideratge provisional

De veure's per darrere en el marcador, a capgirar-lo i tenir controlada la situació... per finalment quedar-se amb un pam de nas i no sumar cap punt. El Sabadell 'B' va viure un partit inconsistent contra l'Atlètic Lleida que es va traduir en la primera derrota del curs a Olímpia (2-3) i quedar-se sense possibilitats d'acabar líder de la Lliga Elit al final de la jornada. En cas d'haver guanyat, els de Conrad Garcia s'haurien col·locat primers a l'espera del que fes l'Europa 'B'.

Els lleidatans, ben aviat, ja van advertir que les coses no serien fàcils per als arlequinats. Molt domini local, però en una jugada aïllada d'un servei de banda va arribar el 0-1. La paciència del filial del Centre d'Esports davant l'organització rival va donar els seus fruits. Miquel Ustrell, amb un xut col·locat, i Ivan Tébar, després d'un refús, remuntaven el partit abans del descans.

A la segona meitat, el Sabadell 'B' va generar poc perill i, amb el pas dels minuts, l'Atlètic Lleida va anar guanyant terreny. Fins al punt que Víctor López va haver d'intervenir en diverses ocasions per evitar l'empat (especialment meritòria una doble parada), però res va poder fer el porter arlequinat ni amb un llançament desviat per un defensa (2-2, 85') i en el gol de penal (2-3, 88') dels del Segrià. Una gerra d'aigua freda a Olímpia en un desenllaç fatal que va provocar la segona derrota del curs, trencant així amb la bona ratxa de resultats. El Sabadell 'B' es queda amb 10 punts a la classificació abans de visitar aquest pròxim cap de setmana el Figueres.