De 11:00 a 13:00
Al Matí
De 13:00 a 14:00
Hotel Suís
El juvenil del CES celebrant la victòria | Twitter del Futbol Base CES El juvenil del CES celebrant la victòria | Twitter del Futbol Base CES
11.10.2021 12:43

Proesa del Sabadell juvenil: del 2-0 al 2-3 en uns últims minuts màgics i tercera victòria seguida

El Juvenil 'A' del Centre d'Esports Sabadell va imposar-se per 2-3 al San Francisco i continua amb la seva gran ratxa a Divisió d'Honor. Els de Marc Nomen acumulen tres victòries seguides que els situen cinquens a la classificació amb 12 punts de 18 possibles, empatats amb el Nàstic i el Mallorca, el tercer i el quart classificat.

Els balears van avançar-se en el marcador amb gols de Javier Ortiz i de Charles Ansu, obtenint un 2-0 a favor que mantindrien gairebé durant tot el partit. Tot i això, els arlequinats no es van rendir i en uns últims 10 minuts d'absoluta bogeria van capgirar el marcador amb gols de Gerard Treceño, Iván Tébar i Adri González just abans del xiulet final. Aquests dos últims, recordem, són futbolistes que van fer la pretemporada amb el primer equip. En el cas de 'Haaland', a més, veient porteria per tercer cop consecutiu, és a dir, en tots els partits que ha jugat des que es va recuperar de la lesió.

Una remuntada increïble que firma la tercera victòria successiva dels de Marc Nomen, que aquest cap de setmana s'enfrontaran amb la UE Sant Andreu buscant la quarta i allargant el dolç moment de l'equip.

“Ja quasi ni recordo del que va passar. Vam anar tots al córner: els entrenadors, els suplents, els titulars... Tots abraçant-nos i cridant. Fins i tot, hi havia gent que havia plorat. Va ser molt bo"

“L'objectiu que teníem era guanyar aquest partit per encadenar tres victòries seguides i ho teníem molt ficat al cap. Per això, encara que anéssim perdent 2-0, no ens vam rendir i vam seguir lluitant per aconseguir-ho"