De 03:00 a 05:00
Pau Fernández va marcar un doblet per al Sabadell | CES Pau Fernández va marcar un doblet per al Sabadell | CES
12.02.2024 17:14

Remuntada d'un Sabadell juvenil que s'allunya més del descens

Cara i creu per als dos equips de la ciutat que militen a la Divisió d'Honor Juvenil. La nota positiva la va posar el Juvenil 'A' del Centre d'Esports Sabadell, que va aconseguir tres punts molt meritoris contra un Huesca que, tot i plantar cara, es va veure superat pel conjunt local. L'equip dirigit per Albert Milà va aconseguir refer-se del gol inicial transformat des de la pena màxima per Ayman Safsafi i, tot i anar-se'n al descans perdent, va mostrar personalitat, fent una segona meitat de gran nivell i anotant tres gols sense rebre'n cap. Pau Fernández va firmar el 3-1 definitiu, convertint així un doblet en aquest partit, després que Izan Rosena fallés també des dels 11 metres.

Els sabadellencs ja acumulen tres jornades sense perdre, signant un set de nou des del derbi contra el Mercantil. Els arlequinats són novens empatats a 26 punts amb el San Francisco i ja se situen a sis punts de la zona descens.

"Venim d'un començament de segona volta difícil, però en aquests últims partits estem tornant a jugar com volem. Hem fet una segona part increïble i estic molt content per l'equip, ja que estem treballant molt bé aquestes últimes setmanes"

Pau Fernández, jugador del Sabadell

Cop de realitat per al Mercantil

El Mercantil, en canvi, va veure com un gran Espanyol, el líder del grup, li passava per sobre, sense opcions de resposta. Els blaugrana no van sentir-se còmodes en cap moment i així ho va reflectir el resultat (4-0). En la primera part, els pericos, gràcies a dues jugades a pilota parada, van deixar molt encarrilat el partit, que finalment van acabar de rematar amb dos contracops a la segona meitat, quan el Mercantil estava llançat a l'atac per intentar maquillar el resultat. Amb aquesta derrota els graciencs han trencat la bona dinàmica que portaven, on havien perdut un sol partit dels últims vuit. Superat el tram més dur de calendari, els de Carlos López ex mantenen setens a la taula.

"No hem entrat gaire bé al partit, i això no pot passar quan jugues amb equips de tanta qualitat. En línies generals han estat molt superiors tot i la millora de joc que hem mostrat a la segona meitat"