De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
Fotografia dels capitans amb la tripleta arbitral en l'empat del Sabadell 'B' contra l'UA Horta | CES Fotografia dels capitans amb la tripleta arbitral en l'empat del Sabadell 'B' contra l'UA Horta | CES
25.03.2024 12:56

El Sabadell 'B' esgota el marge sobre el 'play-off' empatant a Horta (0-0)

La sequera golejadora del filial del Centre d'Esports ha deixat el conjunt arlequinat sense xarxa de seguretat a la Lliga Elit. El coixí que tenia l'equip de Conrad Garcia s'ha vist eixugat per part d'un Vic que ve de superar el líder Europa 'B' (1-0). Només la diferència de gols situa encara el segon equip arlequinat en plaça d'ascens directe, però ja empatat a punts amb el conjunt osonenc.

Tot després de sumar un punt insuficient al Feliu i Codina contra l'Horta (0-0). El partit va estar ple d'ocasions per als dos equips, inclosos un xut al pal per cada equip, l'arlequinat del migcampista Moha. Tot i així, el marcador no es va moure, elevant a tres les jornades sense gols del Sabadell 'B'.

La sequera és de 270 minuts de joc més afegits sense marcar i en les cinc darreres jornades només dos gols a favor. El filial arlequinat, de fet, duu cinc partits sense guanyar, la pitjor ratxa de la temporada.

"Els jugadors d'atac som els que ens hem d'exigir més en el dia a dia, tot i que el treball de tots és bo, però hem de fer un pas endavant. Estic segur que en quant entri una, arribaran els gols i les victòries"

Iván Sánchez, jugador del Sabadell 'B'

La competició s'atura ara per Setmana Santa, com a la majoria del futbol català. Falten només set jornades per al final i el pròxim compromís per als sabadellencs serà el 6 d'abril a Olímpia i contra un Palamós que és quart per la cua però que té la zona play-off a tan sols sis punts.