De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
Jaume Esteve i Ernest Colomé, defensant un acció ofensiva del Sant Quirze | Handbol Sant Quirze Jaume Esteve i Ernest Colomé, defensant un acció ofensiva del Sant Quirze | Handbol Sant Quirze
04.02.2024 10:58

S'esfumen les victòries dels dos equips de l'OAR Gràcia en els últims compassos

Jornada dura per als dos sèniors de l'OAR Gràcia en els respectius duels que afrontaven contra rivals de la zona alta. El masculí de Primera Nacional va acaronar durant molts moments un triomf en el derbi a Sant Quirze que hauria estat molt valuós, però els de Pere Ayats van acabar sense ni tan sols un empat a la butxaca. Un punt justament és el que va obtenir el femení de Plata a Sant Joan Despí, però amb un regust molt agre.

Sant Quirze 31-30 OAR Gràcia masculí

Derbi trepidant, molt físic, molt igualat, amb ambientàs al pavelló 'kiri'... però amb un final en contra dels interessos graciencs. Tot el partit va estar marcat pels avantatges curts d'uns i altres i semblava que serien els graciencs els que podrien acabar de trencar el marcador. Res més lluny de la realitat. Entre la falta d'encert en els últims minuts i que la porteria de l'OAR no va tenir el seu millor dia, el duel es va quedar a terres quirzetenques. Un mal menor és que l'average particular és de propietat gracienca, però amb la derrota, el conjunt de Pere Ayats es queda a quatre punts de la zona de fases d'ascens i a la classificació es veu superat, justament, pel Sant Quirze.

"El derbi sempre fa il·lusió guanyar-lo. No recordo haver guanyat mai en aquesta pista i havíem treballat molt per assolir-ho, és una llàstima perdre d'aquesta manera"

Pol Torras, jugador de l'OAR

"Estem fotuts per com s'ha donat la derrota. És una pena que tota la tàctica hagi sortit, però al final per desgast a nivell defensiu i que la porteria avui ha estat una mica minvada, no ha pogut ser"

Pere Ayats, entrenador de l'OAR

Sant Joan Despí 26-26 OAR Gràcia femení

A les graderies del pavelló del Sant Quirze també hi van ser presents, durant la segona part, moltes de les integrants del femení de l'OAR després del seu compromís a Sant Joan Despí. No van perdre les de Carol Carmona, però com si ho haguessin fet. Després de fer el més difícil, remuntar quatre gols de desavantatge a la segona meitat, les de Carol Carmona van, literalment, regalar el gol de l'empat pràcticament sobre la botzina. Amb 25-26, el Gràcia tenia la possessió, però Alba Martín va acabar perdent la pilota i les locals no van fallar en el contraatac. En cas d'haver guanyat, l'OAR s'hauria enfilat fins al segon lloc. Amb l'empat (el segon consecutiu), es queda quart a dos punts del segon lloc -que marca justament el Sant Joan Despí- però amb un partit menys. Si les verd-i-blanques el guanyen, es podrien posar en llocs de fases.

"Ens hem precipitat a l'última jugada, ningú s'ha ofert a la passa de l'Alba. És responsabilitat de totes"