De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
Acció del partit d'avui Acció del partit d'avui
03.12.2023 15:54

Taules entre el Tibidabo i el Sabadell Nord en el primer derbi de la temporada (1-1)

El primer dels sis derbis sabadellencs que hi haurà aquesta temporada en el grup 4 de la Segona Catalana ha acabat en empat. Tibidabo Torre Romeu i Sabadell Nord s'han repartit els punts tot i les dinàmiques contraposades que arrossegaven tots dos equips abans del duel: sis punts i 10 gols a favor dels locals les dues últimes jornades, i únicament un punt per als visitants en aquest període. L'enfrontament s'ha anat animant amb el pas dels minuts i els gols han arribat en el tram inicial de la represa. Tot i això, el punt sumat no ha acabat de deixar satisfet cap dels dos entrenadors.

Després d'uns primers 15 minuts de tempteig, la primera acció clara del derbi ha estat un gol anul·lat a Iván Parra per fora de joc. El Sabadell Nord ha reaccionat amb una rematada a boca de canó d'Êric Tompkins que ha salvat un defensa local i un xut mossegat d'Mbemba Camara, però amb el pas dels minuts, el 'Tibi' ha començat a arribar amb més perill. El porter dels de la zona nord gairebé s'ha empassat un xut de falta de Dani 'Toro' i, poc després, Moussa Keita ha enviat un mà a mà centímetres per damunt del travesser. El 'pitxitxi' de la lliga s'ha hagut de retirar lesionat muscularment en el tram final de la primera meitat, just després de tenir una altra bona ocasió en una jugada embolicada.

A la represa, els de Cristian Barea han colpejat primer. En el cinquè minut, aprofitant una ràpida transició, el central Álex Caro ha salvat sobre la mateixa línia de gol el xut sense porter d'Mbemba, però el refús ha caigut als peus de Kevin Gutiérrez, qui no ha perdonat en segona instància. Tompkins ha pogut fer el segon per al Sabadell Nord quan el Tibidabo estava estabornit, però els de Sallés s'han refet abans de l'equador del segon temps. Passada picada a l'espai de Fran Espinosa i vaselina de Rubén 'Chinche' per situar la igualada. La tensió ha anat en augment en els últims compassos i, tot i que els de Sallés han tingut domini territorial, han hagut d'acabar jugant amb deu homes per la lesió sense canvis d'Aitor Bonilla. La millor ocasió, a més, l'han tingut els de la zona nord en un coast-to-coast d'Mbemba que ha acabat amb el porter Víctor Beas salvant el doblet cantat de Kevin.

Can Rull 2-1 Navàs

L'empat segueix deixant tots dos equips a la zona tranquil·la de la classificació, el 'Tibi' amb 21 punts i el Sabadell Nord amb 17. Això ho ha aprofitat el tercer sabadellenc en discòrdia, el Can Rull Rómulo Tronchoni, per avançar els de la zona nord amb 19. Ahir es van imposar a casa al Navàs (2-1) amb els gols de 'Lucho' Suárez a l'inici de la primera meitat i de Ramon Guitart 'Monchu' de penal al quart d'hora de la segona. Un duel, per cert, en què el Can Rull va acabar jugant amb nou i va veure 15 targetes grogues i una vermella directa.