Notícies Migdia
El Tibidabo és penúltim a cinc punts de la salvació| Críspulo Díaz El Tibidabo és penúltim a cinc punts de la salvació| Críspulo Díaz
20.11.2019 12:33

Tornada a la realitat per als equips sabadellencs de Segona Catalana

Després que la setmana passada els tres representants sabadellencs del grup 4 de Segona Catalana guanyessin els seus partits, aquesta jornada ha succeït el contrari: derrota de la Sabadellenca, el Sabadell 'B' i el Tibidabo.

La Sabadellenca va veure trencada la seva ratxa de tres partits consecutius guanyant. El conjunt taronja va perdre en la seva visita al camp del Sallent (3-2). Tot i refer-se del primer gol local en el minut 20', els de Jesús Rueda 'Betis' van rebre un segon cop a les acaballes del primer temps. "Vam empatar i vam anar cap amunt amb molta confiança, però ens van marcar just abans del descans amb una jugada una mica fortuïta", afirma Oriol Rodríguez, jugador de la Sabadellenca. A la segona part, el Sallent va obrir escletxa tot i jugar amb deu homes. I ja amb nou, els taronja van aprofitar la superioritat numèrica per fer el 3-2 un minut després de la segona expulsió dels locals, sense arribar a poder empatar el partit. La Sabadellenca és catorzena amb 12 punts i diumenge (11:30h) rebrà al quart classificat, el Can Trias. 'Betis' no podrà comptar per a aquest partit amb Lamin Ceesay, expulsat en el partit contra el Sallent.

Pel que fa al Sabadell 'B', els nois de Nakor Bueno van perdre a casa contra el Vic Riuprimer (1-2). El filial arlequinat, superior durant bona part, va veure com els visitants s'avançaven en el marcador en el 44'. Raúl Martín aconseguia empatar el matx quan únicament s'havia disputat un minut de la segona part. En els darrers instants, el Sabadell 'B' va perdre el control del partit i això ho van aprofitar els osonencs per marcar el gol de la victòria en l'últim minut del temps reglamentari. "Es va treballar com s'havia de treballar, vam tenir bastants ocasions per tancar el partit, però en els últims 20 minuts va ser quan més vam patir", expressa Nakor Bueno. Després d'aquesta derrota, el filial és en posició de descens, quinzè amb 12. Cal destacar que el pròxim partit del Sabadell 'B' contra el Caldes de Montbui s'ha posposat al dimecres 4 de desembre (20:30h).

Per últim, el Tibidabo va perdre en la seva visita al camp del Can Trias (3-1). Els locals es van avançar al quart d'hora de partit, però els de Torre-romeu van aconseguir posar taules en el marcador en el 61' mitjançant Fran Espinosa. Set minuts després, el Can Trias s'aprofitava de la segona groga a Sergio Jiménez per tornar a posar-se per davant. Els blanc-i-vermells van tenir ocasions per empatar, però els locals van sentenciar el partit amb un gol en l'últim minut. "Amb un home menys en la segona part vam tenir el pes del partit i més ocasions. Javi Acevendo va tenir un mà a mà que li va marxar fora i també un travesser en una falta lateral en el 88'", relata Jesús Díaz 'Vaquero', entrenador del Tibidabo. Els de Torre-romeu, que diumenge (12h) rebran rl Ripollet, líder de la categoria, són penúltims amb set punts. Pel partit d'aquest cap de setmana l'entrenador del Tibidabo no podrà comptar amb Iván Parra (lesionat), Sergio Jiménez (expulsat) i Toni Sánchez (per acumulació de grogues).