Vitamina Dance
Marina Tomás, en una imatge d'arxiu | Eric Atimis - OAR Gràcia Marina Tomás, en una imatge d'arxiu | Eric Atimis - OAR Gràcia
02.02.2021 17:14

Un extraordinari OAR Gràcia femení suma dos punts d'or a la pista del segon

L'OAR Gràcia femení va donar la sorpresa guanyant a la pista del segon classificat de la Divisió d'Honor Plata, el Mataró, per 27-28. El partit va ser més còmode del que mostra el marcador, ja que les gracienques van encarar l'últim minut amb tres gols amunt que va finalitzar amb la victòria per la mínima. "No ens ho esperàvem per res. Teníem intencions de seguir la bona dinàmica de la setmana anterior, però sabíem com jugava Mataró i que la seva pista és bastant difícil. No ens esperàvem el resultat i menys el rendiment que vam tenir a la segona part", reconeix Marina Tomás, la màxima golejadora verd-i-blanca amb set dianes.

Per a ella, el bon joc de la primera part i l'avantatge per afrontar els minuts finals van ser claus per aquesta victòria de mèrit: "Vaig tenir una segona meitat molt bona, si l'equip tira de carro jo soc la primera a estar al màxim. Poder anar a quatre minuts del final guanyant de tres ens va permetre el luxe de tenir alguns errors".

El Gràcia agafa encara més aire amb un coixí de cinc punts per sobre el descens gràcies a les dues últimes victòries consecutives. Les verd-i-blanques han superat el Gavà i se situen desenes amb onze punts, però els resultats externs no van afavorir la campanya per allunyar-se de les últimes places. L'Amposta i l'Associació Lleidatana, de fet, van aconseguir també guanyar els seus respectius partits. Caldrà, per tant, seguir lluitant per arribar a bon port. Pròxim escull, dissabte davant el Benidorm, el conjunt que se situa just per sobre a la taula.