En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
L'Escola Pia aconsegueix emportar-se un partit molt disputat | Roger Benet L'Escola Pia aconsegueix emportar-se un partit molt disputat | Roger Benet
22.10.2019 11:57

Un Futsal Pia a l'alça ja coneix el pròxim escull a la Copa: el Bisontes Castellón

Després de derrotar per 3-4 al Pallejà a la ronda prèvia de la Copa del Rei, el Futsal Pia s'enfrontarà al Bisontes Castellón, un rival a priori superior als sabadellencs. L'equip de Castelló competeix actualment a la Segona Divisió nacional, competició en la qual acumulen una victòria, dos empats i tres derrotes. El partit entre sabadellencs i castellonencs es disputarà entre els dies 12 i 13 de novembre en un horari que encara està per confirmar i tindrà lloc a Can Colapi (a la pista de l'equip de categoria inferior).

A la lliga, a Segona 'B', el Futsal Pia va aconseguir guanyar aquest cap de setmana per 3-2 el Cerdanyola del Vallès. Els escolapis van començar guanyant el partit per 2-0 gràcies a les dues dianes de Pep Font, però el Cerdanyola va aconseguir empatar ràpidament el partit i posar el 2-2 al marcador abans que finalitzés la primera part. La segona part va ser intensa i disputada, però el partit es va decantar per a l'equip local gràcies a la diana de Carles Comadran: "La segona part va ser una lluita constant. Fins que Carles va fer el gol ens va costar molt", explica Pol Viada, jugador del Futsal Pia. Gràcies a aquesta victòria els escopalis se situen novens amb tres victòries i tres derrotes.

Per la seva part, el Natació Sabadell va aconseguir emportar-se la victòria en la seva visita a terres tarragonines. El Club va aconseguir derrotar al Salou per 4-5 en un partit en el qual els nedadors mai van estar per darrere en el marcador. Tot i que el Salou se situa penúltim en la classificació, Ferran Ruiz, jugador del Club, dona molt de valor al triomf aconseguit a domicili: "Si volem estar dalt, els partits que s'han de guanyar no només són contra els equips potents. Els partits contra els de mitja taula cap abaix són també importants. No pots fallar i has de demostrar que vols competir". Aquest triomf situa als nedadors quarts amb dotze punts, a només quatre del primer classificat, L'Hospitalet Bellsport.

Jornada rodona per a l'Escorial aTercera Divisió

Pel que fa al grup 1 de Tercera Divisió, el Grups Arrahona, tercer classificat de la categoria, va empatar 4-4 a casa contra el Canet. Tot i continuar invicte, els d'Isma Quirós han perdut el liderat. Aquest cap de setmana l'equip visitarà la pista del Xarxa Horta, conjunt que se situa desè amb set punts. Per la seva banda, l'Amics del Pou Nou Escorial va guanyar a casa 5-2 contra el Premià de Mar, equip que encara no ha aconseguit cap punt a la lliga. El primer triomf del conjunt d'Els Merinals al Pavelló del Nord va coincidir, a més, amb el dia de la presentació dels equips. La pròxima cita dels sabadellencs, que se situen cinquens a la classificació, serà a la pista de la Unión-Peña Johan 'B'.