De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Les quadribarrades no aixequen el cap a Primera | Pau Vituri Les quadribarrades no aixequen el cap a Primera | Pau Vituri
20.11.2018 13:50

Un mal inici de partit condemna al Femisport-Nou Escorial a la setena derrota de la temporada

El Femisport-Nou Escorial no veu la llum en la seva estrena a Primera Divisió. Nova derrota de les de Paco Arjona, i ja en van set en set partits disputats aquesta temporada. Contra l'Universidad Alicante, a més les quadribarrades es van veure superades des del primer minut de partit. De fet, al minut tres de l'enfrontament, les sabadellenques ja perdien per 3 a 0. Una allau de joc de les alacantines que només va poder aturar Arjona demanant un temps mort. A partir d'aquí el partit es va anivellar, però res van poder fer les jugadores del Femisport per ficar-se en el partit. Amb cinc a zero i gairebé sense temps per més, Cris va anotar el gol de l'honor de les de Els Merinals. "El primer gol arriba d'una jugada que ja coneixíem, en una jugada de còrner que bloquejàven i vutàven des de fora. En aquest moment ens vam desmuntar. Elles van sortir súper fortes i ens van desbordar", assegura Arjona. El tècnic assegura que tot i el resultat final, les seves jugadores van saber remuntar un partit que podia acabar amb una golejada més àmplia. Arjona no retreu res a l'equip, però sí que considera que va faltar concentració en els primers minuts. "Tal com va anar l'inici pintava bastant malament, però vam saber donar la volta. Falta d'actitud? No, això segur que no. Falta de concentració? Això potser sí", sentencia. L'equip és ara penúltim a la lliga, en zona de descens, amb zero punts. Dissabte però, en la novena jornada, rebrà a casa un rival directe, el Leganés.

El FS Sabadell perd en els últims segons

El Futbol Sala Sabadell femení Clínicas Dental Navarro ha enllaçat la tercera setmana sense guanyar. Les de Marc Muñoz van caure 2 a 1 contra l'Intersala Promises aragonès. Un rival, això sí, que aquesta temporada sovinteja la zona alta de la classificació. A més, la derrota va ser especialment cruel, ja que les arlequinades van dominar el partit fins a un minut i mig per a la conclusió. El 2 a 1, per més inri, va arribar quan faltaven 15 segons pel final i per culpa d'un doble penal més que dubtós en contra de les sabadellenques. "Com a joc vam ser superiors a elles. Vam jugar millor, vam dominar més i vam crear més ocasions. Però marxem amb un mal regust de boca, perquè després d'haver realitzat un molt bon partit no hem tingut premi. A més, el final aquest, amb una decisió arbitral que no ens va agradar... Però bé, tornant cap a casa les noies sabien que havien fet un bon partit i estaven contentes", ha valorat Marc Muñoz, entrenador local. L'equip queda ara desè a la classificació, amb set punts, i a la vora d'un tram complicat de calendari. Aquest cap de setmana, de fet, visita Cal Balsach el Xaloc, tercer a la classificació i que encara no ha perdut cap partit enguany. Per si no n'hi hagués prou, en 15 dies les arlequinades visiten la pista de La Concordia, segon classificat, i un dels rivals més forts del grup.