En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
El sènior femení no va poder guanyar en la seva estrena | CNS Vòlei El sènior femení no va poder guanyar en la seva estrena | CNS Vòlei
09.10.2019 10:55

Una de freda i una de calenta per als sèniors de voleibol del Club

Els sèniors del Club Natació Sabadell de Vòlei van obtenir resultats molt oposats en les seves estrenes a lliga regular. Pel que fa al masculí, els homes de Jordi Fernàndez van aconseguir una important victòria a casa contra l'actual campió de lliga, l'Encamp d'Andorra. Els andorrans, que de fet s'han emportat les dues últimes lligues de Primera Nacional, es van veure superats pels sabadellencs en un partit que va finalitzar amb un còmode resultat de 3-0: "L'equip va donar la cara, va jugar molt bé i va aconseguir una victòria per començar amb el peu dret el campionat de lliga", afirma Hugo Gotuzzo, director tècnic del Club. L'Encamp visitava el pavelló de les Naus amb baixes delicades, i això es va veure reflectit a la pista, on en cap moment van tenir opcions reals de guanyar. Els nedadors també afrontaven el partit amb diverses baixes, motiu pel qual va debutar Adrià Rejón, un jugador juvenil que va poder gaudir d'uns minuts a Primera Nacional. El Club Natació s'enfrontarà aquest diumenge (12.30h) al Sóller a les Illes Balears, conjunt que va obtenir la victòria en el seu primer partit a la pista del Roquetes.

Per la seva part, les dones no van poder estrenar-se amb victòria. El conjunt d'Hugo Gotuzzo es va veure superat pel Sant Just, equip recentment ascendit i al qual ja s'havien enfrontat a la Lliga Catalana. Les nedadores van veure com se'ls hi escapava la victòria en un partit que al tercer set, amb un marcador d'1 a 1, portaven set punts d'avantatge al seu rival: "Els dos equips vam tenir oportunitat de guanyar el partit. Si haguéssim tancat el tercer set, potser ens podríem haver endut el partit nosaltres", diu Hugo Gotuzzo, entrenador del sènior femení. Finalment, el partit va acabar amb un resultat d'1 a 3 i les noies es van quedar amb les mans buides en el seu primer partit a casa. El proper compromís del sènior femení serà dissabte (20h) a la pista del Lleida, equip que va guanyar en el seu debut a la pista del Molins.