De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Ni l'atac ni la defensa de l'OAR Gràcia van estar a l'altura a la segona part. | jas - OAR Gràcia Ni l'atac ni la defensa de l'OAR Gràcia van estar a l'altura a la segona part. | jas - OAR Gràcia
25.03.2019 14:13

Una segona part per oblidar condemna l'OAR Gràcia en el derbi amb el Sant Quirze

Gairebé 10 minuts va trigar l'OAR Gràcia a fer un gol a la segona part; i no en va marcar cap entre els minuts 41 i 54. Amb aquests números, resulta complicat guanyar, i menys un derbi, i menys si qui està enfront és el líder de la Primera Nacional, el Sant Quirze. El dur marcador final (28-16) reflecteix la poca capacitat ofensiva dels graciencs. De fet, al primer temps només van marcar nou gols, però curiosament, els de Gerard Gomis i Cesc Borrell continuaven dins del partit al descans (12-9).

La segona meitat, però, es va confirmar el poc encert dels verd-i-blancs. El capità de l'equip, Bernat Correro, no s'ho explica. "No sé per què, hem tornat del descans amb el cap baix. Quan se'ns han escapat en el marcador hem entrat en una espiral en què no marcàvem i no defensàvem bé". I això que a la primera volta, el Gràcia sí que va competir de tu a tu als quirzetencs, i de fet, el duel va acabar amb empat a 27. "Falta de motivació no era, però si bé és veritat que a casa nostra vam remuntar un resultat en contra, en aquest ens hem enfonsat", reconeix Correro.

Malgrat tot, els marcadors de la jornada tampoc han estat del tot desfavorables. Els graciencs són sisens, i la cinquena plaça continua a dos punts, ja que La Roca també ha perdut en aquesta jornada. Els del Vallès Oriental, per cert, seran el conjunt que visitarà el carrer Boccaccio aquest cap de setmana, un duel que si els locals guanyen, podran recuperar l'anhelada cinquena posició. Per la seva banda, el Joventut Mataró, tercer, sí que va vèncer el seu compromís i s'escapa a quatre punts, però el Gràcia s'enfrontarà als del Maresme després de jugar amb La Roca. "La derrota fa mal, però ara hem d'analitzar què hem fet malament i mirar el que ve amb moltes ganes", assegura Correro. El que ve són dos duels decisius que poden marcar una temporada.