De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
Celebració de la victòria dins del vestuari | @cmsilva10 Celebració de la victòria dins del vestuari | @cmsilva10
04.04.2022 11:15

Victòria de mèrit i honor del Sabadell Nord a domicili (0-3)

El Sabadell Nord va aconseguir treure els tres punts del Municipal Jaume Tubau de Sant Cugat, en un partit que va haver d'esperar fins als minuts finals per signar la sentència. El conjunt de Carlos López visitava el tercer millor local de la categoria amb una bona ratxa de puntuació: una victòria i tres empats. Per la seva banda, els santcugatencs, tercers classificats del grup 2 de Primera Catalana, havien enllaçat tres victòries consecutives per la mínima.

Des de l'inici, els de Ca n'Oriac van sortir a disputar els 90 minuts de tu a tu, amb ple convenciment que una derrota podria gairebé sentenciar el descens a Segona Catalana; i els primers minuts van servir per demostrar, també, que la distància a la classificació no es veuria al terreny de joc.

Superat l'equador de la primera part, Antonio Hernández inaugurava el marcador del Jaume Tubau (0-1) i posava per davant a un Sabadell Nord que va saber aguantar el resultat fins al descans. A la represa, els de Carlos López no van frenar l'accelerador i, als tres minuts, gaudien d'un penal a favor que transformava Pedro Pérez (0-2), que just havia entrat a la jugada anterior substituint a Hernández; de golejador a golejador. Des de llavors, el Sant Cugat va intentar una reacció que no va acabar succeint, en gran part gràcies a la bona feina defensiva dels sabadellencs. Pocs minuts abans del xiulet final, novament Pérez sentenciava amb el 0-3 definitiu i feia volar els tres punts cap a Ca n'Oriac.

"L'equip va seguir creient en ell i treballant molt bé. Sabíem que era complicat anar a Sant Cugat, el tercer classificat, però l'equip competeix molt bé, i tot i no haver aconseguit tantes victòries com crèiem, ho fa contra qualsevol equip. Així com anteriorment no havien entrat les ocasions que creàvem, abans-d'ahir si que van poder entrar"

Pedro Pérez, bigolejador davant el Sant Cugat

Tot i això, no tot són bones notícies pel Sabadell Nord, que segueix en penúltima posició. El Júpiter, onzè, va guanyar per 3-0 al Sant Ildefons, dotzè, en el duel de rivals directes dels sabadellencs. Això fa que, a hores d'ara, els barcelonins, que marquen la permanència, se situïn cinc punts per sobre dels del nord a falta de nou per disputar, i amb un calendari -a priori- més assequible.