L'Espia de Mahler (R)
Imatge dels capitans d'aquest Gavà-Sabadell | @futbaseces Imatge dels capitans d'aquest Gavà-Sabadell | @futbaseces
27.03.2024 20:29

El Sabadell juvenil salva un punt a Gavà i acarona la salvació a Divisió d'Honor

El Centre d'Esports és molt a prop de la permanència un any més a la Divisió d'Honor Juvenil. A falta de 15 punts per al final, els arlequinats viuen en una còmoda vuitena plaça amb 33 punts, vuit per sobre del descens. Tot gràcies al punt esgarrapat a Can Torelló (1-1) contra un rival directe com l'Escola de Futbol Gavà, que segueix entre els equips que perdrien la categoria. A més, el conjunt sabadellenc ha igualat també l'average després de l'empat de la primera volta a Olímpia.

El primer temps d'avui a Gavà ha estat força igualat, però la segona meitat ha tingut més domini arlequinat. En canvi, han estat els gavanencs els que s'han avançat en el marcador en el tram inicial d'aquests segons 45'. L'equip vinculat al Villarreal ja venia de sorprendre l'altre sabadellenc, el Mercantil, en l'últim partit. Però aquest cop el premi a la insistència arlequinada ha arribat a falta de poc més d'un quart d'hora. Mario Jaspe ha estat l'autor del gol de la igualada al camp del penúltim, el que permetia als d'Albert Milà encadenar tres jornades seguides puntuant. La pròxima cita, passada la Setmana Santa, serà al camp del Barcelona, quart classificat.

"Ens han marcat en l'única ocasió que han tingut però crec que igualment és un bon punt. Ara l'hem de fer bo la jornada vinent. La situació és còmoda, la desitjàvem fa unes setmanes. Tindrem ara tres partits complicats però ens queda poc per aconseguir-ho. No és matemàtic i per tant no podem deixar de remar, però l'equip duu una línia boníssima"