De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
19.03.2024 11:00

Línia directa amb la permanència del Sabadell juvenil amb el triomf contra la Damm

Tres mesos i mig després, s'ha produït el sorpasso del Juvenil 'A' del Sabadell al del Mercantil a la Divisió d'Honor. Per primer cop en molt temps, és el Centre d'Esports qui s'ha col·locat per davant en la lluita per la permanència amb el triomf (3-1) de prestigi contra la Damm a Olímpia. Un partit en el qual els d'Albert Milà van saber treure profit a la perfecció de l'expulsió que van patir els cervesers a la primera meitat.

Els arlequinats són ara setens, amb set punts més que el descens i un més que el Mercantil. Els blaugrana tenien una magnífica ocasió per haver donat un cop definitiu, però es van veure sorpresos per l'antepenúltim, el Gavà, caient a casa amb claredat (1-4). Malgrat tot, els resultats de la jornada no van ser dolents i els de Carlos López encara tenen un +6 sobre el perill. Aquest cap de setmana no hi ha partits a la Divisió d'Honor Juvenil, però sí que hi haurà jornada intersetmanal. Dimecres de la setmana que ve, Gavà-Sabadell i Girona-Mercantil.

"Aquesta victòria és un pas molt gran cap a la salvació. Guanyar la Damm és un plus per encarar la recta final"

Javi Morcillo, jugador del Juvenil 'A' del Sabadell

"Estem fent una temporada que no esperava ningú, per sota s'està ajustant tots. Faran falta alguns punts més que altres anys per salvar-se"

Carlos López, entrenador del Juvenil 'A' del Mercantil

Bogeria del Juvenil 'B' del Sabadell

Un graó per sota, a Lliga Nacional, el Juvenil 'B' del Sabadell es va endur el triomf contra l'Espanyol 'B' (4-3) en un partit de bogeria. Oriol Coromines, al 84', va desfer l'empat en un partit ple d'alternatives. A la banqueta rival, per cert, va patir la derrota l'ex del Mercantil Marc Xalabarder. El segon juvenil arlequinat és vuitè de la lliga amb 31 punts i encadena cinc jornades sense perdre.

"No vam estar bé a la primera part, però vam solucionar-ho al descans i a la segona meitat vam oferir una versió molt millorada"