En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 16:30
Tribuna Preferent (R)
El recorregut que farà el Madrid Criterium | Cedida El recorregut que farà el Madrid Criterium | Cedida
27.10.2023 16:41

David Domínguez torna a treure el cap entre les estrelles del ciclisme al Madrid Criterium

Aquest diumenge té lloc la segona edició del Madrid Criterium, una exhibició fora de temporada que està ideada per fer les delícies als aficionats del ciclisme. Entre la constel·lació d'estrelles que hi haurà a la capital espanyola ―Mathieu van der Poel, Juan Ayuso, Marc Soler, Oier Lazkano...― destaca la presència d'un sabadellenc: David Domínguez.

El ciclista de Castellarnau ha estat un dels amateur convidats per l'organització per disputar les dues proves de les quals consta. La primera (13h) serà la d'eliminació: 25 voltes al circuit d'1,2 quilòmetres per la Gran Via en què aniran caient ciclistes fins que els tres últims es juguin la victòria; la segona (13:50h) serà la prova en línia de 20 voltes.

Es dona la curiositat que Domínguez coincidirà amb Van der Poel per segona vegada en aquest 2023. Al mes de gener ja va tenir l'oportunitat de competir 'al costat' del campió del món a la prova de la Copa del Món de ciclocròs que es va disputar a Benidorm

"Van contactar amb mi perquè, a banda dels professionals, hi anem uns quants 'amateur' i la veritat que és un regal poder compartir carretera amb els millors ciclistes del món"