En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Rejón i Jiménez amb la medalla de bronze | @CNSvolei Rejón i Jiménez amb la medalla de bronze | @CNSvolei
02.08.2023 11:32

Dos jugadors de vòlei del Natació Sabadell, bronze a l'Europeu sub-17

Gerard Rejón i Paulo Jiménez han format part aquests últims dies del Campionat Europeu sub-17 de voleibol que s'ha celebrat a Montenegro. Espanya va arribar fins a les semifinals on va perdre contra Bulgària per un clar 3-0, però es va poder refer de la derrota i es va imposar 3-1 a Bèlgica a la final de consolació. D'aquesta manera, els joves jugadors, tornaven a casa amb una medalla de bronze històrica, ja que mai cap equip espanyol sub-17 havia arribat tan lluny. De fet, en aquesta categoria, mai s'havia guanyat un partit de la fase final.

Amb el bon resultat assolit al Campionat Europeu, els joves ja comencen a treballar pel Mundial de l'any vinent -encara amb seu per determinar- on s'espera que els dos jugadors del Natació Sabadell encara hi formin part. Rejón i Jiménez són dues mostres més del futur que hi ha a la pedrera dels nedadors i que aquest passat any ha dut a terme una temporada històrica als Campionats d'Espanya.

"És la meva primera experiència en un torneig internacional i l'experiència ha sigut espectacular"

"Com a equip podríem haver guanyat a Bulgària i lluitar per la medalla d'or, però no vam tenir el nostre millor dia. Però estem contents d'haver arribat tan lluny"

"Seria un somni complert jugar amb l'absoluta"