Parlem d'Òpera (R)
De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
De 12:00 a 14:00
Stefan Vidovic al partit d'anada dels vuitens contra el Tourcoing (18-11) | CNS Stefan Vidovic al partit d'anada dels vuitens contra el Tourcoing (18-11) | CNS
22.03.2024 9:37

L'Astralpool masculí defensa set gols de renda aquest dissabte a França

L'equip masculí de l'Astralpool Natació Sabadell, amb peu i mig als quarts de final de l'Euro Cup de waterpolo, ha d'acabar de certificar el passi a la piscina de l'EN Tourcoing, a França, aquest dissabte (19h). L'equip dirigit per Quim Colet té un avantatge de set gols després de la clara victòria al partit d'anada (18-11). Els sabadellencs, per tant, tenen coixí en aquest pas previ a l'última eliminatòria abans de la Final Four d'aquesta segona màxima competició continental.

"Ells tenen una piscina més estreta i la gent està més a sobre. Jugar fora de casa a Europa no és fàcil tot i que hem aconseguit grans victòries. És una final més. Hem fet una bona primera part a casa i ara ens queda la segona, que l'hem de fer igual"

Quim Colet, entrenador de l'Astralpool masculí

També té cita a Europa l'equip femení, en el seu cas ja amb els deures fets. L'Astralpool femení té garantit un bitllet per a la final a quatre independentment del que passi demà dissabte (12:30h) a la Finetwork Aquatics de Can Llong contra el Dunaujvaros en l'últim partit de la fase de grups sense res en joc. L'última jornada de la fase de grups es podrà veure en directe al Twitch de Ràdio Sabadell. A Hongria, l'equip de David Palma es va imposar per la mínima (8-9).

"A falta d'una jornada, tenir la classificació per a la Final Four garantida fa que que contra Dunaujvaros poguem experimentar i donar més oportunitats a les joves. No tenim aquesta pressió de guanyar si o si"

David Palma, entrenador de l'Astralpool femení

A la competició domèstica, el Natació Sabadell femení s'ha situat a dos i quatre punts respectivament del Mataró i el Sant Andreu, que van empatar entre setmana a la Joan Serra amb posterior victòria maresmenca als penals. Les de David Palma van fer la feina a Can Rosés, la piscina de l'antepenúltim Rubí (10-20).