De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
Un dels moments del derbi del passat cap de setmana | Agustí Bernad Un dels moments del derbi del passat cap de setmana | Agustí Bernad
29.03.2022 11:16

El Natació Sabadell s'allunya del descens després de la contundent victòria en el derbi contra l'Amics del Pou (0-8)

L'últim derbi de la temporada a Segona B es va saldar amb una victòria important pels jugadors d'Arnau Casabon davant el recentment descendit Amics del Pou (0-8). Amb aquesta, s'aconsegueix fer el ple de victòries en tots els duels sabadellencs de la temporada; quatre de quatre, la qual cosa permet començar a escalar posicions per fugir momentàniament de la part baixa.

El passat diumenge, l'Amics del Pou va sortir a competir de tu a tu a un Club que necessitava -de totes totes- els punts. En els primers quinze minuts, es mantenia un duel igualat, però en el desenllaç de la primera part els 'nedadors' van obrir la llauna. Es va arribar al temps de descans amb un ajustat 0-2 al Pavelló del Nord, però al segon temps, els dels Merinals van acabar cedint en fins a sis ocasions (0-8) davant un Natació Sabadell en clara línia ascendent.

"Sabíem el que hi havia: que les primeres parts competeixen, però a les segones sí que baixen una mica. Ens ho han posat difícil, la veritat. Han fet molt bona primera part, i la sort és que ens hem pogut avançar, i a falta de segons hem fet el segon"

Arnau Casabon, tècnic del Natació Sabadell FS

La ratxa de victòries dels 'nedadors' no s'atura. Des de la jornada 21 amb la victòria davant el Segorbe, el Natació només ha hagut de posar el fre en el partit ajornat -que ja té nova data- davant el Barceloneta. En els disputats, es comptabilitzen fins a cinc victòries consecutives, que confirmen la bona dinàmica des de l'arribada del nou tècnic a la banqueta.

A hores d'ara, els de Casabon se situen en onzena posició, amb 30 punts, però a tan sols tres de la zona de descens que delimita el Segorbe. Val a dir que, tot i faltar només quatre jornades per acabar la competició, els sabadellencs tenen encara dos partits pendents: el primer, davant el Muro Futsal el proper dissabte a les 18:00h; i el segon, contra el Barceloneta, el 19 d'abril a les 20:30h.

"L'important és guanyar cada partit. Portem cinc partits seguits guanyant, que això és l'important. Hem de seguir en aquesta dinàmica positiva fins el final de temporada"

Pepe Font, jugador del Natació Sabadell

L'Escola Pia cau de manera contundent davant el Cerdanyola del Vallès (1-8)

Després de la derrota en el derbi davant el Natació Sabadell, la Pia rebia un Cerdanyola en bona dinàmica de puntuació: tres victòries i dos empats en els darrers partits. En canvi, els sabadellencs venien en mala dinàmica.

Tot i que durant la primera meitat el partit va estar ben competit, tot va saltar pels aires a la segona amb la polèmica arbitral. Carles Comadran i Arnau Graell, a més del delegat Ismael Pouaty, van acabar expulsats i els visitants, en superioritat, van acabar guanyant de forma clara (1-8).