En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Víctor Aguilera (foto) i Estel Mosquera van guanyar la cursa de 10K del 2022 | Pau Vituri Víctor Aguilera (foto) i Estel Mosquera van guanyar la cursa de 10K del 2022 | Pau Vituri
31.10.2023 15:48

La Cursa del CNS canvia el seu recorregut per ser "encara més ràpida"

La 31a edició de la Cursa del Natació Sabadell arriba aquest diumenge amb més de mig miler de corredors ja inscrits. Les inscripcions (entre 10 i 17 euros en funció de si s'és soci i/o federat) es tancaran dijous, malgrat que l'organització preveu acceptar-ne el mateix dia de la prova atlètica. Un dels al·licients de la prova serà la presència de l'atleta Xavi Tomasa. L'any passat els vencedors van ser Víctor Aguilera i Estel Mosquera a la distància llarga i Àlex Real i Laia Cuervo a la curta.

Objectiu: guanyar crèdit contra l'únic que encara no ha perdut
Escolta l'entrevista amb Miquel Moreno al minut 39

No es passarà pel Mercat Central

Com els últims anys, la Cursa del CNS comptarà una altra vegada amb una versió infantil i dues distàncies per a adults: 5 i 10 quilòmetres. El traçat, però, canviarà per buscar més rectes i reduir el número de voluntaris necessari. Seguirà sent molt cèntric, però no passarà pel Mercat Central com en anteriors edicions. L'objectiu que s'han fixat al Natació Sabadell és arribar als 800 participants, però deixen clar que cobrint despeses ja estan satisfets.

"Per a nosaltres és la millor cursa de Sabadell. Volem que la gent vingui a córrer, però a diferència d'altres entitats, nosaltres no fem negoci, només volem oferir el servei de córrer"

"Hem fet una petita modificació del circuit i creiem que serà encara més ràpid, perquè hem tret corves. Així també és més amè per als voluntaris"